Flygtorget.se

Kvalitetschef till Telair International i Lund

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Telair International AB

Tjänstebeskrivning:
Som kvalitetschef på Telair International får du en nyckelposition med ansvar över organisationens kvalitetsarbete. Du blir erbjuden en mycket viktig och intressant roll där struktur, ordning och reda är några av grundstenarna för att kunna axla rollen. Ansvaret ligger i att säkerställa att organisationen möter flygbranschens högt ställda regelverk, lagar och förordningar, en ekvation som även ska balansera med en fortsatt smidig, effektiv och säker verksamhet.

Du har ett nära samarbete med Operations Manager och rollen innebär mycket kontakt med ex leverantörer och Transportstyrelsen. Du ingår i organisationens ledningsgrupp och reser vanligtvis ett par dagar i månaden. Som anställd på Telair får du arbeta i en roll med stort ansvar som delegeras med frihet i ett företag som satsar på att utveckla sin personal.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Ansvar över att organisationens arbete sker enligt rådande lagar, regelverk och certifieringar (AS9100, EASA Part 21, EASA Part 145)
- Externa och interna auditeringar
- Avvikelse- och kvalitetsrapportering
- Förberedelser inför organisationens egna granskningar
- Ansvar över organisationens handböcker
- Planering och genomförande av regelbundna revisioner

Kvalifikationskrav:
Vi söker dig som har ett stort intresse för kvalitet och som vill arbeta i en utmanande och spännande tjänst på Telair International. I ditt arbete är du självgående och du trivs med att arbeta i en roll där struktur, ordning och noggrannhet har hög prioritet. Du arbetar lösningsorienterat och har en god förmåga att kunna se saker ur ett helhetsperspektiv. Slutligen söker vi dig som har en hög social kompetens och som är duktig på att förmedla vikten av att följa de rutiner som implementeras i verksamheten.

Krav:
- Erfarenhet av en liknande roll alternativt som ex flygtekniker
- Erfarenhet från flyg-, livsmedel- eller läkemedelbranschen
- Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Detaljer kring tjänsten:
Typ av anställning: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare
Lön: Fast lön
Enligt överenskommelse.
Arbetstid: Heltid
(40 timmar/vecka)
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Arbetsplats Arbetsgivare
Telair International AB
Porfyrvägen 14
211 74 Lund
Sverige
Telair International AB
Porfyrvägen 14
224 78 Lund
Sverige
Mer om arbetsplatsen
Telair International AB är ett helägt dotterbolag till Telair International som ingår i Transdigm Group Inc. Företaget är kreativt och spännande med hög innovationsnivå. Företaget är världsledande inom ombordutrustning för bagagehantering på flygplan och levererar direkt till Boeing och Airbus samt flygbolag över hela världen. Med ett trettiotal medarbetare utvecklar, marknadsför och producerar vi Cargo Loading Systems som används inom luftfarten. Arbetsfältet är mycket internationellt. De har höga krav på kvalitet och är certifierade av såväl svenska som utländska luftfartsmyndigheter samt Boeing och Airbus.

För den här tjänsten håller Mero Rekrytering AB (www.mero.se) i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

https://www.mero.se/rekrytering/
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Daniel Andersson
daniel@mero.se
+46 72-161 72 73
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2019-10-01
Ansökan sker via företagets hemsida https://www.mero.se/lediga-jobb/kvalitetschef-till-telair-international/

Ansvarig för denna annons: Mero Rekrytering AB (559119-1860)
Skapad: 2019-08-07 09:25:31
Senast uppdaterad: 2019-08-19 11:09:10

Till listan med alla annonser

Volflight
BAM
Air BP
Flygrevyn
Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev