Tråden startades av: Linus F  2024-04-13 13:45:04
Greybird Pilot Academy 
Har någon erfarenhet av Greybird eller to.m utbildats där?
Isåfall hur är er upplevelse av dem?
Har själv varit runt på olika skolor och tycker dem verkar bra men hade varit kul att höra om någon tycker eller hört något annat?

Svar på ovanstående inlägg (Senaste högst upp). Ändra sortering

Elev
2024-04-20 13:11:04
SV: Greybird Pilot Academy
Hej! Går nu på GreyBird. Instruktörerna är generellt bra. Planeringen är dålig, räkna med att få biljetter till Aarhus bara nån vecka innan och du är då borta 3-4 veckor. Räkna även med att göra ca 50% av ATPLen i Aarhus.
050
2024-04-14 23:24:47
SV: Greybird Pilot Academy
Helt okej skola som har väldigt bra träning när det kommer till deras flyglektioner, erfarna instruktörer som hjälper dig mycket - även utanför skoltid. Deras ATPL fas/planering är dock kass och du får ta väldigt mycket ansvar i denna fasen (mer än normalt). Deras APS MCC är en av skolans höjdpunkter i utbildningen och väldigt erfarna instruktörer som håller i den biten. Några elever har fått jobb direkt efter utbildning men flesta har fått fixa en TR så det är något man bör även tänka på.

Normal skola med sina fördelar och nackdelar. Det bästa du kan göra är att gå på ett öppet hus eller skugga några elever i Greybird samt alla andra skolor och sedan göra ditt val

Lycka till!
Krolle
2024-04-13 23:39:55
SV: Greybird Pilot Academy
Verkar okej om man kollar hemsida och vissa recensioner men ser gamla topics som säger att man ska akta sig för dem. Du får djupdyka vidare och gå på någon av deras föreläsningar.
 

Tillbaka

Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev