Boka billigt flyg på Sveriges största flygsajt

Sök
Du kan även jämföra Charter och Sista minuten

Flygtorget.se - Sveriges flygtidning på nätet

Flygtorget startade sin verksamhet på Internet 1997 då med Föreningen Svenskt Flyg som ägare. Sedan januari 2012 ägs Flygtorget AB av Sky Capital AB och Carlsson ord & information AB. Syftet är att utgöra en informationsplats för det kommersiella trafikflyget i Sverige. Sajten har genom åren utvecklats i flera steg till det du ser nu: Flygtorget.se version 2016.

Flygtorget.se är idag Sveriges största interaktiva kanal för det kommersiella trafikflyget och flygindustrin med två syften:

1. Flygtorget.se är den självklara platsen för den som vill fördjupa sig i frågor som rör det svenska kommersiella flyget och miljön samt flygets betydelse för samhällets utveckling. Flygtorget.se ska vara en plats där det är högt i tak för debatt.

2. Flygtorget.se fungerar också som en marknadsplats för flygjobb, flygutbildning, flygresor och andra tjänster med nära anknytning till det kommersiella flyget. 

Flygtorgets resor sälj i samarbete med Flygpoolen AB.
För att ta kontakt med resebyrån. 
- Vill du boka en resa, klicka här: Flygresor
- För att få hjälp med din bokning, besök: Kundtjänst

Sveriges största plats för jobb i flygbranschen
Företag kan enkelt logga in och publicera platsannonser och genom en knapptryckning få ut dem på Flygtorget som nu har över 9000 flygintresserade besökare om dagen.
Vill du veta mer om hur du enkelt använder tjänsten kan du ringa oss på tel: 08-791 82 16 eller läsa mer genom att klicka här.

Flygtorgets nyhetsbrev