Tråden startades av: Nyfiken  2024-04-18 23:28:55
Amapola/populAir 
Jag är lite nyfiken på populAir. Det är en massa snack om alla andra flygbolag här (i huvudsak kritiskt). Är Amapola ett bra bolag att jobba på och i så fall vad är det de gör rätt som alla andra inte gör? (Eftersom alla är så upprörda på dessa andra bolag)

Svar på ovanstående inlägg (Senaste högst upp). Ändra sortering

Ior
2024-04-27 12:45:14
SV: Amapola/populAir
En godvän har arbetet där i snart 20år snart.
Trivs mycket bra (rätt uppenbart efter alla dess år..)
R2D2
2024-04-27 10:02:09
SV: Amapola/populAir
Har jobbat hos Amapola tidigare, har inget ont alls att säga om dem! Välskött bolag där man tar hand om de anställda. Bra ordning på bolaget och operationerna. Väldigt roligt och trevligt att jobba hos Amapola, och ett väldigt bra bolag för att samla erfarenheter som man kanske inte alltid kommer hitta i andra bolag. Jag kan verkligen rekommendera Amapola som arbetsplats. Det enda saker jag kan komma på som är på den negativa sidan är ersättningarna, som ligger alldeles för lågt + att flottan är lite väl gammal och det känns som det bara är en tidsfråga (även om inte i direkt närtid) innan bolaget kommer avvecklas. (Jag har inte fått känslan av att man kommer kolla på andra flygplanstyper då affärsidé verkar vara något centrerad runt F50.) Så om man söker ett jobb för de närmaste åren - Amapola är en klar vinnare då man får möjlighet att bygga mycket bra erfarenhet i ett tryggt och bra bolag med bra kollegor - perfekt språngbräda. Om man söker ett bolag för långsiktig karriär - då är jag med nuvarande flygplanstyp och ersättning tveksam (och varför jag valde att gå vidare.)
Evita
2024-04-26 23:07:30
SV: Amapola/populAir
Oh dem höjs till Skyarna

2024-04-19 09:52:22
SV: Amapola/populAir
Amapola/ Populair är ett lite bolag, kanske inte de mest spännande destinationerna eller häftigaste flygplanen…men bolaget tar hand om sin personal. Inga konstiga anställningsformer, alla anställda har en trygg anställning i bolaget. Bolaget ser sin personal som en tillgång och inte en belastning som många andra flygbolag tyvärr gör. Amapola har expanderat försiktigt och i lagom takt utan att äventyra lönsamheten. Trots att det är ett litet flygbolag finns folk med lång erfarenhet och även många nya med mindre erfarenhet.
 

Tillbaka

Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev