Tråden startades av: Fakta  2024-04-19 11:46:04
Sluta gnäll Skellefteå! 
Staden gråter ut i SVT om att priserna på flyget blivit höga och påstår att biljetterna till Stockholm kostar dubbelt så mycket som för resenärer på Umeå och Luleå. Sluta gnäll! Ni kissade på er och först blev det varmt men nu är det kallt. Många bolag kom när ni lockade med guld och gröna skogar men nu sitter ni där med ett Ryanair som ändrar sin glesa utlandsdestination helt efter ert rabattsystem och ett SAS som troligtvis betalat samma sak hela tiden men som tröttnat på hur alla andra knappt betalat någonting. Ibland blir det inte som man tänkt sig, men sluta gnäll - ingen tycker synd om er.

Svar på ovanstående inlägg (Senaste högst upp). Ändra sortering

thomas
2024-04-25 07:17:29
SV: Sluta gnäll Skellefteå!
Flygbolagen måste kunna tjäna pengar på nån linjen.
Det håller inte att 4-5 flygbolag trafikerar en trafiksvag linje.
Att skrika efter fler flygbolag är kommunnaivitet och inte kommersiellt görbart
Att SAS flyger med frekvenser är väl tillräckligt.
De tar de priser de behöver ta är inte speciellt dyra..
Skellefteå är dessutom en deicing dest det kostar mkt. var gång.
@Linkan
2024-04-22 00:03:17
SV: Sluta gnäll Skellefteå!
Jag flög upp rätt mycket folk till Skellefteå när Ryanair flög rutten, beläggningen va det ofta inte något fel på för våran del, vet inte hur fallet var med BRA, för oss handlar det bara om att våra kärror tjänar mer pengar på andra destinationer
sixten
2024-04-21 18:04:36
SV: Sluta gnäll Skellefteå!
Nuvarande regering ser till att Trafikverket satsar allt på att bygga vägar. Både järnväg och flyg som är viktiga delar för landets infrastruktur. För nuvarande regering är det bara "10 kr vid pump" som gäller. Flyget och järnvägen är för snobbigt för stödpartiet till regeringen.
Linkan
2024-04-21 14:45:49
SV: Sluta gnäll Skellefteå!
Instämmer med Andreas. Både Bra och Ryanair har nyligen sluta flyga inrikes på Skellefteå flygplats. De hade en dålig produkt de erbjöd som inte intresserade Skellefteborna annat än marginellt!

Andreas
2024-04-20 08:52:36
SV: Sluta gnäll Skellefteå!
Det sägs i inslaget att stan har behov av fler flyg, men om så var fallet hade väl inte flygbolagen dragit sig ur? Om SAS konkurrenter inte fick tillräckligt många passagerare eller var tvungna att locka passagerare med så låga priser att de ändå inte fick lönsamhet så finns det väl egentligen inte mer efterfrågan?

Borde man inte snarare vara glad för de tider man haft med onaturligt låga flygpriser än missnöjd över att komma tillbaka till en normalnivå?
 

Tillbaka

Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev