Tråden startades av: Humlan  2016-09-16 09:16:33
Men vad händer på Novair ? 
Vad händer med Apollo/novair ? Är det någon som sitter vid rodret?.

Svar på ovanstående inlägg (Senaste längst ner). Ändra sortering

lo
2016-09-27 08:43:06
SV: Men vad händer på Novair ?
På Apollo händer det ingenting. Förutom att dom sakta men säkert tappar alla sina kunder till SAS,Emirates och andra konkurrenter. Med andra ord så kommer dom att "spara" bort sig själva inom en snar framtid. Ledningen för Apollo är tydligen ett riktigt "kompetent" gäng som kommit på en sådan framgångsrik taktik.
På Novair så börjar personalen sakta lämna det sjunkande skeppet. Snart lär dom behöva anställa nya Piloter och kabin för att ersätta dom som slutar. Vart dom ska hitta folk som vill jobba på ett bolag som håller på att läggas ner är en annan fråga.Det ryktas om att många på Novair har insett att Apollos strategi är att inte ha ett eget flygbolag utan att ledningen anser att man ska köpa in flyg kapacitet av sina snälla och hjälpsamma konkurrenter.

Hepp
2016-09-27 16:55:22
SV: Men vad händer på Novair ?
Novair är inte de enda som har problem även Tui verkar ha det tufft. Verkar som att charterbolagen genetellt har det tufft i konkurensen med lågprisflygen. Så känns som att det är deras tur för stålbad för att anpassa sig till dagens konkurens.
 

Tillbaka

Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev