Flygtorget.se

Ingenjör Navigation och Kommunikation

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Saab

Tjänstebeskrivning:
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Vad du blir en del av
Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Inom sektionen Airport Technology erbjuder vi produkter, konsult-, teknik- och underhållstjänster inom radio-, tele- och datakommunikation riktade mot flygplatser. Vi är ca 10 kvalificerade medarbetare som har den breda och djupa kompetens som krävs för att skapa effektiva och säkra lösningar.
På flygplatsområdet har vi en lång rad tekniska tjänster, allt från design av kontrolltorn till installation, drift, underhåll och flygmätning av navigations-hjälpmedel. Vidare kan vi bistå med komplett masterplan för hela den tekniska infrastrukturen på flygplatsen. Vi är en kundfokuserad, öppen och platt organisation där allas åsikter är välkomna, en förutsättning för vår utveckling framåt.

För mer fakta se vår hemsida, www.saabgroup.com

Kvalifikationskrav:
Din framtida utmaning
Vi söker nu ytterligare en ingenjör till vår enhet i Arboga inom Aviation Services som vill arbeta med entreprenader, flygmätning samt kvalitetstjänster för kommunikationsutrustning, landnings- och navigationshjälpmedel. Dessutom vid tillfälle arbeta i våra andra uppdrag inom sektionen.
Denna tjänst är mycket mångsidig då du får vara med i alla faser; offertarbete-projektering-dokumentation-installation-driftsättning samt underhåll. Detta innebär resor inom Norden.

Den du är idag
Vi söker dig som är ingenjör, gärna med erfarenhet av tekniskt arbete på en flygplats. Du är en självständig och ansvarsfull person med intresse för tekniska system som tycker om ordning och reda. Kontinuerligt lärande tycker du är viktigt och du hittar gärna kreativa lösningar på problem. Då vi arbetar i team och interagerar med kund så ser vi gärna att du är en social och lyhörd person. Erfarenhet av teknisk projektledning är meriterande.
Du tycker om samt har möjlighet att resa cirka 75 dagar om året.

Krav till tjänsten
- Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
- B-körkort
- Önskvärt är om du har erfarenhet av ett eller flera områden nedan:
*Radiosystem
*Navigationshjälpmedel
*Installationer/ driftsättningar
*Kvalitetsarbete för flygplatssystem
*Flygmätning

Arbetsplats Arbetsgivare
Saab
---
--- ---
Linköping, Sverige
Saab
---
--- ---
Linköping, Sverige
Mer om arbetsplatsen
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och
marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

http://saabgroup.com
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Rickard Pettersson
+46 589 800 00
Jens Fredensborg
+46 70 514 10 50
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2017-09-03
Ansökan sker via företagets hemsida http://saabgroup.com/sv/career/job-opportunities/ingenjor-navigation--kommunikation/

Ansvarig för denna annons: SAAB AB (556036-0793)
Skapad: 2017-08-10 15:16:45
Senast uppdaterad: 2017-08-10 15:17:20

Till listan med alla annonser

Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev