Flygtorget.se

Produktionssupport till helikopterunderhåll

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Saab

Tjänstebeskrivning:
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Vad du blir en del av
Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Avdelningen Support Solutions inom Business Unit AIR bedriver service och underhåll på så väl flygplan som helikoptrar, inom både civil och militär sektor. Vi är verksamma runtom i Sverige, men vi supportar även våra kunder utomlands. Avdelningen söker nu en produktionssupport till vår Part145-verksamhet på Frösön utanför Östersund.

Din framtida utmaning
Sektionen arbetar med underhåll för Babcock Scandinavian AirAmbulance AB helikopterflotta med Base Maintenance på Frösön.
Du kommer att jobba direkt med att supportera Base Maintenance-teamet i hangaren, säkerställa inkommande kundägt material med ankomstkontroll enligt gällande flygregelverk, kem-kontroll enligt Saab-regelverk, ansvara för kalibrering i MIO av våra verktyg i vår underhållsproduktion, ansvara för inköp i Saabs inköpsverktyg och ta hand om våra frakter.

Arbetet ställer krav på självständighet vilket innebär att du har både initiativförmåga och flexibilitet med erfarenhet från flygtekniskt underhåll. Du kan lyfta blicken och kan se helheten i verksamheten likväl som du kan skapa och hålla goda relationer med kund och medarbetare.

Kvalifikationskrav:
Den du är idag
Vi söker dig som dig som har erfarenhet av civilt helikopterunderhåll, kanske som logistiker/ankomstkontrollant. Arbetet kräver goda kunskaper i engelska och i EASA:s regelverk, Part-145.

Noggrannhet och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper inom vår organisation. Vi söker speciellt dig som har vilja att ta eget ansvar samt har uthållighet och driv.

Erfarenhet av civilt helikopterunderhåll och datoriserade underhållssystem är meriterande.

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och
marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Kontakt

Johnny Oscarsson, rekryterande chef
tel: 0734460037
Peter Lahti, rekryterande chef
tel: 0734180655
Elisabeth Hellström, HR
tel: 063156112

Arbetsplats Arbetsgivare
Saab
---
--- Östersund
Östersund, Sverige
Saab
---
--- Östersund
Östersund, Sverige
Mer om arbetsplatsen


http://www.saabgroup.com
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Johnny Oscarsson, rekryterande chef
0734460037
Peter Lahti, rekryterande chef
0734180655
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2018-05-16
Ansökan sker via företagets hemsida https://saabgroup.com/sv/career/job-opportunities/produktionssupport-till-helikopterunderhall/

Ansvarig för denna annons: SAAB AB (556036-0793)
Skapad: 2018-04-13 12:12:03
Senast uppdaterad: 2018-04-13 12:12:03

Till listan med alla annonser

BAM
Saab
Air BP
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev