Flygtorget.se

Flygtekniker

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Flygteknikcenter, Ljungbyhed

Tjänstebeskrivning:
Om du är flygtekniker – välkommen till vårt team

Om arbetsplatsen
Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Vi växer hela tiden och idag kallar över 17 000 invånare någon del av vår kommun hemma. Att ta sig hit är enkelt, både kollektivt och med bil. Det gör oss till ett smart val. Hos oss får du cirka 1500 medarbetare. Tillsammans är det vårt jobb att ge alla kommunmedborgare rätt förutsättningar och möjligheter. Det är så viktigt för oss att vi har gjort det till vår policy: ”Klippan – en kommun där vi tillsammans skapar goda förutsättningar att växa upp, leva och verka. Här bor och mår vi bra!” Tillsammans med vår värdegrund som är Professionalitet, Engagemang och Öppenhet skapar den grunden till hur vi arbetar och hur vi ser på vår organisation. Att våra medarbetare ska trivas är viktigt för oss. Du ska känna att du har goda möjligheter till utveckling och bra förmåner. Därför har vi Förmånsklippan som är en portal full med förmåner för anställda i vår kommun.

För allas trevnad tillämpar Klippans kommun en rökfri arbetstid.

Arbetsuppgifter
Flygteknikcenter finns på Ljungbyhed Park i omedelbar närhet till ett aktivt flygfält med gamla anor. Här bedriver vi flygteknisk utbildning inom både yrkeshögskola och gymnasium, certifierade enligt EASA Part-147. Verksamheten har cirka 15 anställda och drygt 100 elever. Många av de studerande bor på internat som finns i omedelbar närhet till vår verksamhet.

Vi befinner oss i ett expansivt skede. Det är inte bara högt söktryck till våra utbildningar, vi investerar också i nya flygplan och modernisering av våra hangarer. Vår praktiska undervisning bedrivs i två hangarer med vardera två hangarskepp. En av hangarerna är precis färdig efter renovering för att vi ska kunna installera vårt senaste tillskott av flygplan, en Gulfstream IV. Eleverna kommer att examineras enligt EASA Part-66.

Vi söker dig som flygtekniker för att bl.a. undervisa blivande flygmekaniker inom gymnasieskolan och blivande flygtekniker inom yrkeshögskolan. Detta sker i såväl teoretiska som praktiska kurser. Du kommer att vara en del av vårt team där du kommer att få ansvar för kurser inom flygtekniska ämnen baserade på moduler enligt Part-66. Du kommer också bli en viktig del i vårt utvecklingsarbete kring undervisning och lärmiljöer.

Kvalifikationskrav:
Du som söker bör ha:
- Goda kunskaper inom det flygtekniska området.
- Erfarenhet från utbildningsområdet eller nyfikenhet och intresse att utvecklas inom detta.
- God förmåga att samarbeta och att skapa ett positivt arbetsklimat.
- Du har eller har haft flygteknikercertifikat.
- Kunskap om de internationella luftfartsreglerna, EASA.

Erfarenhet krävs.
Erfarenhet från civilt luftfartsunderhåll är meriterande.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansök senast: 2018-06-28

Referensnummer: A793191

Lön
Löneform: Månadslön

Anställning
Arbetstiden är en tjänst på 40 timmars arbetsvecka med semesteranställning dvs. semesterdagar enligt avtal.


Övrigt
Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Som rekryteringsverktyg använder vi Visma Recruit för att hantera ansökningar samt kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Visma Recruit elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer att grunda sig på de uppgifter du lämnar, det är därför av största vikt att Du är noggrann när du fyller i Din ansökan. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Arbetsplats Arbetsgivare
Flygteknikcenter, Ljungbyhed
Drottningvägen 5
264 51 Ljungbyhed
Klippan, Sverige
Flygteknikcenter, Ljungbyhed
Drottningvägen 5
264 51 Ljungbyhed
Klippan, Sverige
Mer om arbetsplatsen


http://www.flygteknik.nu
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Mats Salomonsson AM och Rektor
mats.salomonsson@klippan.se
0435­-28452
Fackliga företrädare nås genom kundtjänst
0435­-28000
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2018-06-28
Ansökan sker via företagets hemsida http://www.flygteknik.nu/ledig-tjanst-flygtekniker/

Ansvarig för denna annons: Klippan Kommun (212000-0928)
Skapad: 2018-06-12 08:16:02
Senast uppdaterad: 2018-06-12 08:18:01

Till listan med alla annonser

Flygrevyn
Pilotshop
BAM
Air BP
Flygtorgets nyhetsbrev