Flygtorget.se

SAS söker Lastare till Landvetter Flygplats!

Antal tjänster: 4
Arbetsgivare: SAS Ground Handling Sweden AB

Tjänstebeskrivning:
Inspireras du av att arbeta i en spännande flygplatsmiljö? Vill du ha ett flexibelt jobb där ingen dag är den andra lik och där teamarbete värderas högt? Då är detta tjänsten för dig! Sök redan idag då vi selekterar löpande!

OM TJÄNSTEN

SAS Ground Handling Sweden AB söker Lastare till Landvetter flygplats!

I rollen som lastare är du ansvarig för arbete med SAS och andra flygbolags hantering av bagage. Du kommer att få en gedigen utbildning för att lära dig om tjänsten och verksamheten, samt få gå bredvid en kollega i början av anställningen för att fortsätta din upplärning.

Din anställning kommer börja efter utbildningen och det är viktigt att du inte har någon inplanerad semester under den här perioden.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som lastare kommer du i huvudsak vara ansvarig för att lasta och lossa bagage, samt sortera incheckat bagage. En viktig del av arbetet består av att ha ett gediget säkerhetstänk, vara en bra lagspelare samt vara i god fysisk kondition.

Du kommer till exempel att:

· Lasta på och av bagage och frakt på våra kunders flygplan.
· Arbeta i bagagesorteringen.
· Köra diverse olika specialfordon inne på flygplatsområdet.

Kvalifikationskrav:
VI SÖKER DIG SOM

· Har godkända betyg från 3-årigt gymnasium, vilket betyder att vi behöver få in ett intyg på detta innan anställningen kan börja
· Har B-körkort och kan ta dig till Landvetter under dygnets alla timmar. Truckkort samt C-körkort är meriterande.
· Kan uttrycka dig både muntligt och skriftligt på svenska och engelska då språken används dagligen
· Erfarenhet av tidigare arbete på flygplats är meriterande.
Som person är du bekväm med att arbeta i team och är en lagspelare i alla lägen. Du har en förståelse för att procedurer och regelverk skall följas samt alltid sätter säkerheten i första hand. Då arbetet är fysiskt krävande är du i god kondition och införstådd med att arbetet innefattar diverse lyft och arbete i trånga utrymmen. Du är med fördel flexibel och har en positiv inställning till förändringar. Slutligen söker vi en stresstålig person som är anpassningsbar i tidsknappa situationer, då arbetet sker i en föränderlig miljö med högt tempo.

ÖVRIG INFORMATION

· Tjänsten ska tillsättas snarast och ansökningar läses löpande

· Omfattning: Tillsvidareanställning, deltid, skiftarbete

Placering: Landvetter flygplats

· Flygplatsen är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du att registerkontrolleras enligt Transportstyrelsens bestämmelser, samt att ett utdrag ur belastningsregistret från Polismyndigheten kommer att efterfrågas. Vi kommer även behöva göra en 5-års kontroll, vilken också är av säkerhetsskäl. Utöver detta kommer du få genomföra ett drogtest där det inte får förekomma någon anmärkning.

· Sök tjänsten genom att skicka in CV samt personligt brev till gotkr.rekrytering@sas.se. All kontakt sker via denna mail, inga frågor besvaras via telefon.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till SGH godkänner och samtycker du till att SGH behandlar dina personuppgifter enligt GDPR.

Arbetsplats Arbetsgivare
SAS Ground Handling Sweden AB
Lanvetter Airport
--- ---
Sverige
SAS Ground Handling Sweden AB
Lanvetter Airport
--- ---
Sverige
Mer om arbetsplatsen
INFORMATION OM FÖRETAGET

SAS Ground Handling i Sverige levererar passagerar- och flygplanshantering till ca 40 flygbolag inom och utanför SAS koncernen. SAS Ground Handlings verksamhet i Sverige har ca 1600 anställda. I år beräknas SAS Ground Handling hantera 18 miljoner passagerare. Organisationen består av tre linjeområden; Station Arlanda, Station Göteborg och Station Malmö.

Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2018-11-11
Ansökan skickas med e-post gotkr.rekrytering@sas.se

Ansvarig för denna annons: SAS (556042-5414)
Skapad: 2018-10-11 10:48:23
Senast uppdaterad: 2018-10-11 10:48:23

Till listan med alla annonser

Air BP
Fyrstadsflyget
Pilotshop
BAM
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev