Flygtorget.se

Besiktningsingenjör inom Lyft till Stockholm-Uppsala

Tjänstebeskrivning:
Om oss: Kiwa Sweden AB är branschledande inom besiktning, inspektion, certifiering, utbildning och teknisk konsultation inom bla Fastighet- och lyftsäkerhet och processäkerhet. Vi är en globalaktör med lokal förankring. Vi har starka kundrelationer och hög service med ett fokus på säkerhet, teknik och hållbarhet. Som koncern är vi verksamma i över 40 länder och har 10000 anställda runt om i världen. I Sverige har vi ett tjugotal kontor mellan Kiruna och Malmö där totalt ca 850 medarbetare arbetar tillsammans för ett säkrare samhälle.
Besök gärna vår hemsida www.kiwa.se

Vi söker nu en nya kollega och besiktningsingenjörer till vårt team i Stockholm.
Om dig: Idag arbetar du kanske som flygtekniker/flygmekaniker eller kommer direkt från en utbildning inom flygteknik. Vi tror att du vill ta nästa steg i din karriär och arbeta på ett företag där teknik och säkerhet står i fokus. Oavsett bakgrund kommer du få den utbildning du behöver av Kiwa.
Vi söker dig som är utåtriktad och trivs i en kombinerad roll av mycket kundkontakt och teknisk problemlösning. Du tycker att det är kul att komma ut till olika kunder och olika platser. Du trivs att arbeta självständigt med värnar om ditt team och era framgångar. Du har en positiv energi som gärna kommer med nya idéer och tycker att Laget före Jaget är en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter: Som besiktningsingenjör kommer du att arbeta med besiktningar av olika typer av lyftanordningar som exempelvis kranar, entreprenadmaskiner, vindkraftverk, fordonslyftar och mobila arbetsplattformar. Genom besiktning hjälper du både våra kunder till att bidra med ett säkert samhälle. Det är ett fritt och varierande arbete där du själv lägger upp dina dagar samtidigt som du har ett tryggt team i ryggen.

Kvalifikationskrav:
Varför Kiwa?
Vi tror att du vill vara med på en spännande utvecklingsresa där du är en del av gemenskapen. Kiwa värnar om Laget Före Jaget där vi tillsammans utmanar och utvecklar varandra genom att dela våra erfarenheter och kunskaper. Självklart satsar vi även på dig och din utbildning! Du kommer att komma till en arbetsplats med arbetsglädje, engagemang och där vi är stolta över vad vi bidrar med till samhället. Förutom att skratta och ha roligt på jobbet finns självklart en hel del förmåner att ta del av.

Läs mer och sök tjänsten på Kiwas hemsida, eller klicka på direktlänken: https://kiwa-cand.talent-soft.com/accueil.aspx?LCID=1053
Vid frågor kontakta enhetschef, Fredrik Persson, på tfn. 010 - 479 30 98.

Detaljer kring tjänsten:
Typ av anställning: Vanlig anställning
Fast- heltidsanställning
Varaktighet: Tills vidare
Lön: Fast lön
Arbetstid: Heltid
(40 timmar/vecka)
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
flygtekniker/flygmekaniker eller utbildad inom flygeknik
Arbetsplats Arbetsgivare
Kiwa Sweden AB
Råsundavägen 12
Råsundavägen 12
16950 Solna
Solna, Sverige
Kiwa Sweden AB
Råsundavägen 12
Råsundavägen 12
16950 Solna
Solna, Sverige
Mer om arbetsplatsen


https://www.kiwa.com/se/sv/
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Sofija Petrov
sofija.petrov@kiwa.ocm
010-4793176
Fredrik Persson
fredrik.persson@kiwa.com
010-4793098
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2024-05-31
Ansökan sker via företagets hemsida https://kiwa-cand.talent-soft.com/job/job-besiktningsingenjor-lyft-stockholm_1410.aspx

Ansvarig för denna annons: Kiwa Sweden AB (556190-5935)
Skapad: 2024-04-22 13:59:22
Senast uppdaterad: 2024-04-22 14:11:06

Till listan med alla annonser

Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev