Flygtorget.se

FMV söker kvalitetsingenjör

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: FMV

Tjänstebeskrivning:
Är du intresserad av att arbeta med kvalitetsfrågor inom det militära flygområdet? Är du självgående och strukturerad samtidigt som du har förmåga att samarbeta med andra på ett lyhört och smidigt sätt? Då är detta en spännande utmaning för dig!

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Vi ser gärna en blandning av erfarenheter och bakgrunder för att bygga en kvalitetsfunktion som är en del av FMVs spetskompetens inom kvalitetsområdet.

Du kommer att bli del av ett kompetenstungt och engagerat team, som tycker att det är viktigt att ha roligt på arbetet. Avdelningen Teknisk Ledning Flyg ansvarar för styrning och kravställning inom områdena kvalitet, design och tjänster för initial och fortsatt luftvärdighet inom flygmaterielområdet vid FMV.

Ditt arbete som kvalitetsingenjör
I rollen som kvalitetsingenjör kommer du att arbeta nära FMVs leverantörer för att kvalitetssäkra leveranser av flygplan och flygmateriel. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att genomföra uppföljning av ställda krav, genomförande av granskningar och kontroller samt även revisioner inom det militära flygområdet. Du kommer även att bidra till arbetet med ständig funktionsutveckling av kvalitetsområdet.

Arbetsort är Linköping men tjänsteresor inom och utom landet förekommer.

Kvalifikationskrav:
Våra förväntningar på dig
Du är nyfiken på hur du kan bidra med positiva lösningar genom ditt engagemang och är en person som intresserad av vad kvalitet står för. Du är högskoleingenjör med relevant inriktning, alternativt flygtekniker med gedigen erfarenhet av arbete med såväl avionik som flygplansystem, eller har annan kompetens som FMV bedömer som likvärdig. Kunskap eller erfarenhet av kvalitetsarbete är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som arbetar bra tillsammans med andra människor, lyssnar, kommunicerar och löser utmaningar på ett konstruktivt sätt. Samtidigt som du arbetar bra i grupp är du självgående och tar ansvar för din uppgift. Du är trygg, utåtriktad och ställer upp då det behövs, med respekt för andras idéer och är medveten om att dina beslut ska skapa trygghet för dig och gruppen.

För att lyckas krävs att du har god kunskap i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMVs hemsida www.fmv.se Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg.

Våra fackliga företrädare är Våra fackliga företrädare är SACO Lars Forsander, OFR/S Ola Fransson, OFR/O Johan Nilsson, SEKO Peter Andersson. Samtliga nås på telefon 08-782 4000 (FMV:s Växel)

Vid frågor ber vi dig kontakta Bo Nilsson, Kvalitetschef, på telefon 08-782 5484, eller Laci Bonivart, Chef Teknisk Ledning, på telefon 08-782 4233.

Skicka din ansökan senast 2019-05-05.

Urval sker efter hand som ansökningar inkommer.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsplats Arbetsgivare
FMV
---
--- ---
Linköping, Sverige
FMV
---
--- ---
Linköping, Sverige
Mer om arbetsplatsen
FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. Vid FMV tillämpas krav på svenskt medborgarskap och säkerhetsprövning av personal i enlighet med Säkerhetsskyddslagen. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Läs mer på www.fmv.se

Vi har redan gjort vårt mediaval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

http://www.fmv.se
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Bo Nilsson, Kvalitetschef
08-782 5484
Laci Bonivart, Chef Teknisk Ledning
08-782 4233
Se ovan!
08-782 4000 (FMV:s Växel)
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2019-05-05
Ansökan sker via företagets hemsida https://www.fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/

Ansvarig för denna annons: Försvarets materielverk (202100-0340)
Skapad: 2019-04-11 12:52:09
Senast uppdaterad: 2019-04-24 13:46:17

Till listan med alla annonser

Volflight
Flygrevyn
Pilotshop
Air BP
BAM
Flygtorgets nyhetsbrev