Flygtorget.se

BRA söker Servicevärdar till incheckning och gate på Bromma Flygplats

Antal tjänster: 10
Arbetsgivare: BRA Sverige AB

Tjänstebeskrivning:
Gillar du när ingen dag är den andra lik och vill bidra med utmärkt service?

Vi ser nu fram emot att rekrytera inspirerade och motiverade nya kollegor som vill vara med och utveckla BRA. Vi är stolta över att vi både 2016 och 2017 fått utmärkelsen Sveriges nöjdaste kunder, och det är tack vare att kollegorna i luften och på marken alltid har kundens bästa för ögonen.

Nu söker vi dig som vill arbeta med människor och som trivs med ett högt tempo på en arbetsplats med mycket puls. Vi har tillsvidareanställningar på 80 % att tillsätta på Bromma flygplats. Provanställning tillämpas.

Arbetsuppgifter
Bromma flygplats är hjärtat för BRAs flygtrafik. Det är en flygplats med extremt snabba och smidiga flöden och nära Stockholms City. På station Bromma arbetar vi med hela flödet, från bokning/ombokning av biljetter till incheckning och ombordstigning. Vi sköter även handling verksamheten för våra samarbetspartners inom vår koncern och åt övriga flygbolag som trafikerar på Bromma flygplats. Arbetet på flygplatsen utgår alltid från kundens behov och därför söker vi dig som tycker det är självklart att sätta kunden i fokus.

Ditt ansvar
- Incheckning av passagerare och bagage
- Boardingkontroll
- Lounge
- Ledsagning

Vi erbjuder dig en rolig och omväxlande arbetsmiljö på Bromma flygplats. Vi har även svenska kollektivavtal erbjuder förmåner såsom friskvårdsbidrag, möjlighet till rabatterat privatresande för dig och din familj och möjlighet att hyra semesterlägenheter i Spanien.

Kvalifikationskrav:
Vi söker dig som har erfarenhet från servicebranschen och därmed haft kundkontakt. Du är van vid att arbeta i högt tempo. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift och har en mycket god datorvana. Eftersom arbetet är placerat på flygplats som är ett skyddsområde med höga säkerhetskrav så kommer en registerkontroll att göras före anställning. Meriterande att ha arbetat inom flygbranschen.

Personliga egenskaper
Som person måste du vara kommunikativ och handlingskraftig. Ingen dag på en flygplats är den andre lik så vi söker dig som är flexibel och prestigelös i ditt arbete. Du måste ha förmåga att alltid kunna ge ett trevligt och serviceinriktat bemötande mot kund. Du ingår i ett stort team av Servicevärdar som gemensamt måste leverera varför god samarbetsförmåga är nödvändigt.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2019-06-23. Du ansöker via länken ovan.

Vi arbetar med löpande urval av sökande under ansökningstidens gång, det kan därför vara en fördel att söka tidigt. Tillträde sker augusti/september 2019.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Sven-Erik Andersson, Teamleader, på sven-erik.andersson@flygbra.se.

Detaljer kring tjänsten:
Typ av anställning: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare
Lön: Fast lön
Arbetstid: Deltid
(30 timmar/vecka)
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Arbetsplats Arbetsgivare
BRA Sverige AB
Box 37
Bromma Flygplats
201 20 Malmö
Stockholm, Sverige
BRA Sverige AB
Box 37
201 20 Malmö
Malmö, Sverige
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Sven-Erik Andersson
sven-erik.andersson@flygbra.se
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2019-06-23
Ansökan sker via företagets hemsida https://flygbra.se/om-bra/jobba-med-oss/

Ansvarig för denna annons: BRA Sverige AB (556966-5994)
Skapad: 2019-06-05 10:44:05
Senast uppdaterad: 2019-06-05 10:50:00

Till listan med alla annonser

Volflight
Air BP
BAM
Flygrevyn
Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev