Flygtorget.se

Pilotshop söker en ny VD

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: KSAK Service AB

Tjänstebeskrivning:
I slutet av 2020 går vår nuvarande VD i pension så nu söker vi en ny ledare till norra Europas största pilotbutik. Är det du?

Som VD för Pilotshop (vårt officiella namn är KSAK Service AB) har du det yttersta ansvaret för att leda, utveckla och optimera organisationen till en konkurrenskraftig och affärsmässig aktör. Vi tror att du varit VD eller drivit företag tidigare och har erfarenhet av försäljning, ekonomi, inköp och marknad. Vi är en liten organisation och du måste kunna ha överblick över både detaljer och helheten. Och vara beredd på att ibland packa en beställning på förmiddagen för att på eftermiddagen driva förhandlingar med en leverantör.

Har du erfarenhet från flygbranschen är det ett plus, men inget krav. Detsamma gäller om viss egen flygarerfarenhet, certifikat eller annan.

Vårt kontor ligger vid Alvik strand med härlig utsikt över Mälaren och inflygningen till Bromma flygplats.

Arbetsuppgifter
Som VD har du totalansvar för att leda verksamheten i samarbete med arbetsgruppen. I ledarrollen ingår att skapa de förutsättningar som behövs för att driva och utveckla företaget och lönsamheten. Du har personal-, budget- och verksamhetsansvar. I arbetet ingår också att driva strategiska upphandlings- och utvecklingsfrågor.

Jobbet innebär även att du ska utveckla omsättningen och lönsamheten genom egen försäljning och produktutveckling stötta och kompetensutveckla medarbetare i olika funktioner så att alla bidrar med optimal nytta för kärnverksamheten aktivt driva och medverka i utvecklings- och förändringsarbete

Arbetsgruppen
Pilotshop består idag av tre anställda och fyra konsulter (inom marknadsföring, ekonomi, framtagning av studielitteratur samt ekonomibyrå). Vi söker en innesäljare som ska arbeta mot flygskolor, flygbolag med mera.

Arbetsplatsen
På vårt kontor i vid Alvik strand är vi dagligen tre personer. Vi delar kontor med våra ägare, Kungliga Svenska Aeroklubben samt med Flygsportförbundet, så vi är totalt cirka 8–10 personer på kontoret. Då vår butik ligger i anslutning till kontoret är vi vana att möta våra kunder dagligen. Vi är ett prestigelöst gäng, nära till skratt.

Kvalifikationskrav:
Ansökan senast den 29 februari 2020
Skicka din ansökan till info@pilotshop.se
Tillträde senast den 15 november 2020.

Frågor?
Göran Berséus styrelseordförande, 070-212 96 15

Arbetsplats Arbetsgivare
Pilotshop
Gustavlundsvägen 137
167 51 Bromma
Sverige
KSAK Service AB
Gustavlundsvägen 137
167 51 Bromma
Sverige
Mer om arbetsplatsen
Om Pilotshop
Vår affärsidé är att förse piloter och blivande piloter med utbildningsmaterial och pilotutrustning. Vi har cirka 2 000 produkter i vår butik – allt ifrån teknik, utbildningslitteratur, kartor, headset. Till skönlitteratur, väskor och presentartiklar.
Vi grundades 1937 av KSAK, Kungliga Svenska Aeroklubben, och blev ett aktiebolag 1979. I dag är vi Skandinaviens största, och en av världens äldsta, pilotbutiker. Vi är stolta producenter av flertalet egna produkter, till exempel Svenska Flygfält och TMA-kartan, som vi nyligen lanserade i en ny APP. Vi tar fram PPL-utbildningslitteratur som används av de flesta flygskolorna landet runt, samt loggböcker.

Titta gärna på vår hemsida: pilotshop.se.

http://pilotshop.se
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Göran Berséus styrelseordförande
070-212 96 15
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2020-02-29
Ansökan skickas med e-post info@pilotshop.se

Ansvarig för denna annons: KSAK Service AB (556201-6518)
Skapad: 2020-01-14 13:59:00
Senast uppdaterad: 2020-01-14 14:03:08

Till listan med alla annonser

BAM
Pilotshop
Volflight
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn