Flygtorget.se

Teori/praktiklärare

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Linköpings kommun

Tjänstebeskrivning:
Vi utvecklar verksamheten och söker därför nya medarbetare till vår utbildningsorganisation. Tjänsterna vi söker är både för praktisk och teoretisk undervisning. Den praktiska delen av utbildningen sker på våra flygplan och helikoptrar i hangarerna där eleverna utför övningar typiska för yrkesutgången och du som lärare instruerar i olika tekniker. Den teoretiska undervisningen sker i våra lektionssalar intill hangarerna där du har stora möjligheter att koppla teoretisk fakta med praktiska exempel. All undervisning sker i enlighet med Part 66 och Part 147.

Du kommer att ingå i ett arbetslag där alla har olika uppgifter för att erbjuda en god utbildning samt upprätthålla kvalitén på undervisningen. Vi utgår inte från att du har undervisningserfarenhet sedan tidigare. Därför kommer du ges tid och förutsättningar för att du ska känna dig trygg i din lärarroll.

Kvalifikationskrav:
För att du ska få undervisa i både praktik och teori krävs att du innehar giltigt Del 66 certifikat B1 eller motsvarande militärt i tillämplig kategori/ underkategori samt har arbetat med luftfarttygsunderhåll under senare tid. Certifikat med behörighet B2 är meriterande.

Du ska ha lätt för att samarbeta och vara positiv med en social förmåga då stor del av arbetstiden består av att arbeta tillsammans med elever och kollegor. Som person måste du även kunna arbeta självständigt och ta egna beslut om hur och vad som ska prioriteras i verksamheten. Körkort B är ett krav.

Detaljer kring tjänsten:
Typ av anställning: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare
Lön: Fast lön
Arbetstid: Heltid
(40 timmar/vecka)
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Arbetsplats Arbetsgivare
Anders Ljungstedts Gymnasium
Nobymalmsvägen 1, Byggnad 3
585 99 Linköping
Linköping, Sverige
Linköpings kommun
Anders Ljungstetds gata 1
581 81 Linköping
Linköping, Sverige
Mer om arbetsplatsen
De tillstånd vi har gäller för kategori A1-A4 på gymnasiet och B1.3, B1.4 samt B2 på Yrkeshögskolan.
Vi strävar efter att skapa en god arbetsmiljö för våra elever och lärare. Läraryrket har under senare år fått ett rykte att vara utmattande med löner som inte motsvarar arbetsbelastningen. Detta försöker vi aktivt motarbeta genom att skapa förutsättningar som är rimliga med de arbetsuppgifter man utför och med löner motsvarande vad civila underhållsverkstäder erbjuder certifierad personal.


http://www.linkoping.se/alg
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Alexander Friberg/Training Manager
alexander.friberg@linkoping.se
072-596 79 92
Johan Rinlid/Arbetslagsledare
johan.rinlid@linkoping.se
0725-289528
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2020-04-30
Ansökan skickas med e-post alexander.friberg@linkoping.se

Ansvarig för denna annons: Anders Ljungstedts Gymnasium (212000-0449)
Skapad: 2020-02-03 16:59:45
Senast uppdaterad: 2020-02-03 17:00:48

Till listan med alla annonser

Pilotshop
Volflight
BAM
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn