Flygtorget.se

Specialist Turn Around till Bromma flygplats

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Swedavia Airports

Tjänstebeskrivning:
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Bromma Stockholm Airport är en flygplats under utveckling med ständigt växande passagerarantal och nya destinationer. Då vi vill kunna leverera en bra produkt till våra kunder samt bästa möjliga upplevelse till våra resenärer arbetar vi för att utveckla flygplatsen.

Vi söker nu en Specialist Turn Around med ansvarsområden ramp och avisning till Bromma flygplats.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Specialist Turn Around har du det övergripande ansvaret för att samordna och bidra till utvecklingen av arbete inom turnaroundprocessen på Bromma flygplats.

Bland arbetsuppgifterna ingår att vara behjälplig i upprättande och utvecklande av turnaroundprocessens rutiner och procedurer men även utforma procedurer och underlag utifrån kundavtal och SLA. Du kommer att ansvara för att kommunicera förändringar av rutiner och processer mellan aktörer inom turnaroundprocessen på flygplatsen, delta i flygbolagens och övriga audits samt representera turnaroundprocessen i interna och externa forum/utvecklingsprojekt.

Kvalifikationskrav:
Din profil
Du som söker har mångårig erfarenhet och kunskap om ramp- och avisningsfrågor samt turnaroundprocessen. Du har även erfarenhet av och ett genuint intresse för att arbeta processorienterat.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har god kännedom om de regelverk som omfattar Ground Handling, IATA AHM, SAE, ISAGO, IGOM mfl.

Som person är du kommunikativ, analytisk och har förmåga att både se helheten och detaljerna. Du kan arbeta självständigt och har eget driv att utveckla både turnaroundprocessen och rollen. Du är metodisk, strukturerad och arbetar med integritet.

Du som söker ska kunna uttrycka dig väl på engelska och svenska, i tal och skrift. Vidare bör du vara IT intresserad, med goda kunskaper ibland annat Officepaketet.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Som Turn Around Specialist får du möjlighet att jobba nära våra verksamheter på flygplatserna, i ett arbete där ingen dag är den andra lik. På våra flygplatser möter vi hela världen, varje dag. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, det är en förutsättning för år framtida utveckling som ett hållbart företag. På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss. För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar.

Anställning och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Bromma flygplats.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför registerkontroll hos Transportstyrelsen, en säkerhetsprövning innan beslut om anställning och även att du kan uppvisa arbetsgivarintyg 5 år tillbaka. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html

Välkommen med din ansökan senast 15 mars 2020. Urvalsarbetet kommer att hanteras löpande under ansökningstiden. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Arbetsplats Arbetsgivare
Swedavia Airports
---
--- ---
Sverige
Swedavia Airports
---
--- ---
Sverige
Mer om arbetsplatsen


http://swedavia.se
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Agnieszka Berglund Gruppchef Ground handling
agnieszka.berglund@swedavia.se
0721 709 546
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2020-03-15
Ansökan sker via företagets hemsida http://bit.ly/2Ho0Keu

Ansvarig för denna annons: Swedavia AB (556797-0818)
Skapad: 2020-02-14 12:47:34
Senast uppdaterad: 2020-02-17 10:06:12

Till listan med alla annonser

Pilotshop
Volflight
BAM
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn