Flygtorget.se

Verkstadschef Part-145 flygverkstad Nyköping

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Saab AB

Tjänstebeskrivning:
Din framtida utmaning
I Nyköping finns sektionen Civil Fixed Wing & Rotor wing som arbetar med underhåll och modifieringar av civila och militära flygplan och helikoptrar. Då nuvarande verkstadschef tar sig an nya utmaningar söker vi nu en ersättning till vår flygverkstad inom vårt Part145-tillstånd.

Som verkstadschef ansvarar du för vår Part-145 flygverkstad som består av ca:20 medarbetare, flygtekniker och flygmekaniker. Förutom att leda personalen kommer du även att få möjlighet att utveckla verksamheten, och ta hem nya projekt. Du kommer att vara delaktig i sektionens mål och resultat- uppföljning.

Som chef hos oss har du även ett ekonomiskt ansvar för verksamheten som innebär arbete med budget och kalkylering. Vår flygverkstad berörs av flera arbetsmiljökrav vilket innebär att du kommer ansvara för att arbetsmiljöarbetet sker enligt lagkrav och våra processer.

Arbetet innehåller daglig kontakt med kunder, både svenska och internationella.

Kvalifikationskrav:
Den du är idag
Vi söker dig som har erfarenhet av flygunderhåll enligt Part-145 och goda kunskaper om Part 145 & Part M regelverken. Som ledare arbetar du med ett stort driv och engagemang. Du är beslutsam och tydlig med fokus på att tillvarata och utveckla medarbetarnas förmågor och potential för att på så sätt utveckla hela verksamheten.

Du sprider positiv energi i din omgivning och kan engagera och motivera medarbetarna mot uppsatta mål. Som person är du också bra på att samarbeta, kommunicera samt är uthållig.

Vi ser helst att du arbetat som chef tidigare. God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vad du blir en del av
Support and Services är ett affärsområde inom Saab som levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad, för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Support Solutions är en avdelning inom affärsenheten Aviation Services. Vår verksamhet präglas av flera helhetsåtaganden för kunder inom flyg och helikopterbranschen i Sverige och internationellt.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningstiden har gått ut.
Sista ansökningsdag är 2020-04-12.

Arbetsplats Arbetsgivare
Saab AB
---
--- ---
Nyköping, Sverige
Saab AB
---
--- ---
Nyköping, Sverige
Mer om arbetsplatsen
På Saab vill vi alltid ligga steget före, både när vi utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt men också i vår strävan efter att vara en arbetsplats med utrymme för nytänkande, samverkan och mångfald. Tillsammans arbetar vi mot samma mål – att göra världen till en säkrare plats.

Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Exina Karmanik
+46 (10) 2168267
Björn Lindström
+46 (155) 77205
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2020-04-13
Ansökan sker via företagets hemsida https://saabgroup.com/career/vacancies/verkstadschef-part-145-flygverkstad-nykoping/

Ansvarig för denna annons: SAAB AB (556036-0793)
Skapad: 2020-03-25 10:40:39
Senast uppdaterad: 2020-03-25 10:40:39

Till listan med alla annonser

Pilotshop
Volflight
BAM
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn