Flygtorget.se

SMA Maintenance AB söker en Flygplåtslagare med placering i Göteborg

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: SMA Maintenance AB

Tjänstebeskrivning:
Som flygplåtslagare arbetar du med plåtreparationer och modifieringar framförallt på de helikoptrar som genomgår tung tillsyn på huvudbasen på Säve. Resor kan förekomma till någon av linjestationerna om det skulle behövas. Arbetstiderna är enligt tvåskiftsprincip. Du kommer att vara med i utvecklingen av vår plåtverkstad.

Kvalifikationskrav:
Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och öga för detaljer samt uppskattar den föränderlighet och dynamik som finns i en ”24/7verksamhet”. Du har sedan tidigare dokumenterad erfarenhet av plåt- och strukturreparationer på helikoptrar/flygplan. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper där positiv, lösningsorienterad och samarbetsförmåga är nyckelord. Det är meriterande om du även har jobbat med kompositreparationer, någon av Leonardos helikoptrar, underhållsmjukvaran Gannet eller har flygteknisk utbildning. Du har goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift och hanterar MS Officepaketet utan problem. Körkort klass B för manuellt växlat fordon är ett krav.

Du är självgående, ansvarstagande, noggrann, kommunikativ och känner dig trygg i att kunna ta egna beslut och göra nödvändiga prioriteringar inom tjänstens befogenheter. I SMA Maintenance AB förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för likabehandling och vi tar för givet att du delar vår uppfattning.

Befattningen är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Detaljer kring tjänsten:
Typ av anställning: Vanlig anställning
Tillsvidareanställning
Varaktighet: Tills vidare
Lön: Fast lön
Arbetstid: Heltid
(40 timmar/vecka)
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Dokumenterad erfarenhet av plåt- och strukturreparationer på helikoptrar/flygplan. Meriterande om du även har jobbat med kompositreparationer, någon av Leonardos helikoptrar, underhållsmjukvaran Gannet eller har flygteknisk utbildning.
Arbetsplats Arbetsgivare
SMA Maintenance AB
Säve flygplatsväg 12
Säve flygplatsväg 12
423 73 Säve
Göteborg, Sverige
SMA Maintenance AB
Säve flygplatsväg 12
Säve flygplatsväg 12
423 73 Säve
Göteborg, Sverige
Mer om arbetsplatsen
SMA Maintenance AB är ett helägt dotterbolag till Sjöfartsverket och är godkända enligt Part 145. Sedan starten 2014 sköter vi det tekniska underhållet av de svenska sjö- och flygräddningshelikoptrarna. Vi är idag ca 40 anställda. Huvudkontor och teknisk huvudbas är lokaliserad på Säve flygplats utanför Göteborg och linjeunderhållet är lokaliserat i Umeå, Norrtälje, Visby, Kristianstad och Säve. Arbetet på våra baser utförs hela dygnet, varje dag, året om.

SMA Maintenance AB erbjuder dig ett stimulerande arbete i en spännande arbetsmiljö och med intressanta utmaningar. Hos oss får du arbeta i en dynamisk verksamhet där fokus ligger på att leverera underhållna och flygklara helikoptrar till våra kunder.

Vi har idag base- och linetillstånd för Leonardo AW139 och underhåller främst Sjöfartsverkets sju sjö- och flygräddningshelikoptrar av typen AW139.

http://www.smamaintenance.se/
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Rikard Hallin
010-478 51 37
Niclas Johansson
010-478 61 07
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2020-10-31
Ansökan sker via företagets hemsida https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=217&ProjectId=189828&MediaId=3588
Övrigt angående ansökan Vi avser att utvärdera och intervjuva kandidater löpande även under ansökningstiden.

Ansvarig för denna annons: SMA Maintenance AB (556760-0126)
Skapad: 2020-09-18 14:10:23
Senast uppdaterad: 2020-09-18 14:17:29

Till listan med alla annonser

Volflight
Pilotshop
BAM
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn