Flygtorget.se

Lycksele Airport söker en Safety Manager.

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Lycksele Airport

Tjänstebeskrivning:
Om jobbet
Lycksele Airport är ett avgörande nav i Lappland. Norra Sverige är starkt beroende av flygtrafik på grund av långa avstånd till olika marknader och samverkansarenor. Att kunna nå Stockholm, Berlin och New York från Lycksele är en framgångsfaktor för tillväxt i regionen och de människor som bor här. Även den ambulanshelikopterverksamhet som utgår från flygplatsen bidrar till en livsviktig samhällsfunktion när avstånden mellan fjäll och sjukhus är stora. Lycksele Airport lägger grunden för ett levande samhälle, där frihet att bo eller flyga vart du vill är en självklarhet. Flygplatsen ska bedrivas på ett säkert och effektivt sätt med god service för flygplatsens kunder. För oss är flygsäkerheten högsta prioritet. Vårt säkerhetsarbete ska sträva mot ständiga förbättringar och ett målinriktat förebyggande arbete.

I rollen som Safety Manager inkluderas arbete som compliance safety monitoring, flygsäkerhetsstyrningsansvarig och kvalitetsansvarig. Detta är en mycket viktig position i flygplatsens verksamhet. Ditt ansvarsområde är flygplatsens säkerhetsledningssystem och säkerhetsarbete tillsammans med regelbevakning och kravefterlevnad. Du ansvarar för att flygplatsens driftshandbok är aktuell och att reglerna efterföljs så att vi kan bedriva en säker flygplats för våra kunder och medarbetare.

Kvalifikationskrav:
Din profil
Vi tror på rätt kompetens på rätt plats.

Vi söker dig som har godkänd gymnasieutbildning. Har du utbildning som flygledare/AFIS eller annan eftergymnasial utbildning med inriktning mot flyg/teknik ser vi det som meriterande. Du som söker ska ha erfarenhet av flygplatsverksamhet och flygtrafikledningstjänst. Vi ser det som meriterande om du tidigare haft en arbetsledande funktion med kunskap om säkerhetsledning på flygplats. Det är önskvärt om du har kunskap inom gällande regelverk, erfarenhet av säkerhetsledning, kvalitetssäkring och QOMS, men det viktigaste för oss är att du är motiverad och villig att utbilda dig till befattningskraven i tjänsten. Rollen som Safety Manager kräver goda kunskaper i svenska, engelska samt datoranvändande/IT.

Som person är du strukturerad, noggrann och analytisk. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och har förmågan att ställa om i arbetet och prioritera efter rådande förutsättningar. Vi värdesätter att du är en person som har lätt för att samarbeta med andra och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Innan anställning ingås krävs godkänd säkerhetsprövning och godkännande av Transportstyrelsen.

Krav
- B-körkort
- Godkänd gymnasieutbildning
- Goda kunskaper i svenska, engelska och IT
- Erfarenhet av flygplatsverksamhet och flygtrafikledningstjänst

För att bli aktuell för tjänsten krävs att du genomgår en godkänd säkerhetsprövning och godkännande av Transportstyrelsen. Uppfyller du kraven ovan men saknar formell utbildning inom flygplatsverksamhet är ett krav att du utbildar dig under anställningstiden. Information och villkor för detta tas vid en eventuell intervju.

Vi erbjuder dig
På Lycksele Airport är människor den främsta resursen. Det är personalresurserna som genererar värde, kvalitét och innehåll i vår verksamhet. Vi eftersträvar att vara en attraktiv arbetsgivare där varje medarbetares förmågor får komma till uttryck och utvecklas genom ett arbetsklimat som är baserat på öppenhet, tillit och dialog. Medarbetare på Lycksele Airport ska ha möjlighet till balans i arbetslivet, vara delaktig och få möjligheten att stärkas och utvecklas i sin yrkesroll.

Lycksele Airport följer de personalpolitiska villkor och förmåner som Lycksele kommun erbjuder. För mer information, se länk: http://www.lycksele.se/naringsliv-och-arbete/jobba-hos-oss/lycksele-kommuns-formaner/

För mer information om hur det är att leva, bo och arbeta i Lycksele, se broschyr: http://www.sebroschyr.se/lyckselekommun/WebView/

Om anställningen
- Varaktighet: Tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas.
- Omfattning: 100%
- Tillträde: 21-08-01 eller enligt överenskommelse.
- Lön: Vi tillämpar individuella löner, vänligen ange löneanspråk i din ansökan.

Lycksele Airport följer Lycksele kommuns mångfalds- och jämställdhetsplan. Vi arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför organisationen.

Vi undanber oss all kontakt från annonssäljare som inte söker tjänsten.

Känner du, utifrån vad du läst om oss – att du skulle passa in hos Lycksele Airport? Varmt välkommen med din ansökan märkt med ref nr 170, senast 2021-03-21. Du ansöker via knappen nedan eller via brev till Lycksele Flygplats AB, 921 81 Lycksele, attest Josef Khan.


Arbetsplats Arbetsgivare
Lycksele Airport
---
921 81 Lycksele
Sverige
Lycksele Airport
---
921 81 Lycksele
Sverige
Mer om arbetsplatsen


https://www.lyckseleairport.se
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Helén Näslund, Företrädare för Vision
helen.naslund@lyckseleairport.se
0950-27501
Josef Khan, VD/Verksamhetsansvarig
josef.khan@lyckseleairport.se
0950-27561
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2021-03-21
Ansökan sker via företagets hemsida https://lyckseleairport.se/jobba-hos-oss/

Ansvarig för denna annons: Lycksele Flygplats AB (556745-3666)
Skapad: 2021-02-19 11:48:50
Senast uppdaterad: 2021-02-19 15:34:04

Till listan med alla annonser

Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn