Flygtorget.se

Certifierad Flygtekniker till underhållsverksamhet

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Saab AB

Tjänstebeskrivning:
Din framtida utmaning
Vi söker nu ytterligare flygtekniker till vår verksamhet i Nyköping.

Vi arbetar i huvudsak med flygplanstyperna, Dash-8 Q300, Learjet-35, Airtractor AT-802 Fireboss samt Mitsubishi MU-2B och vi söker certifierade flygtekniker med erfarenhet av arbete i Part-145 underhållsverkstad.

Arbetet bedrivs på dagtid men viss beredskap kan förekomma. I sektionen finns också andra verksamheter på andra orter med bl.a. helikopterunderhåll och där stöttning från Nyköping kan förekomma.

Arbetet består av både Base och Line Maintenance samt en del modifieringsarbete på olika typer av special mission installationer.

Kvalifikationskrav:
Den du är idag
Vi tror att du är en duktig flygtekniker med giltigt EASA Part-66 B1 cert, (B2 är meriterande) som gillar utmaningar och som vill utvecklas i en stimulerande och spännande miljö. Är du utbildad på någon av flygplanstyperna som vi betjänar, så är även det meriterande. Likaså om du har erfarenhet/cert på någon helikopter.

Du är van att ta stort ansvar, är initiativrik, har gott ordningssinne samt jobbar med lätthet i olika verksamhets/underhållssystem. Du är en engagerad lagspelare som arbetar bra i grupp och är lösningsorienterad. Resor kan förekomma i tjänsten och det är ett krav att ha B-körkort. Vi ser gärna att du kan svenska och engelska flytande i tal och skrift.


Vad du blir en del av
Support and Services är ett affärsområde inom Saab som levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad, för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Support Solutions är en avdelning inom affärsenheten Aviation Services. Vår verksamhet präglas av flera helhetsåtaganden gentemot våra kunder inom flyg och helikopterbranschen runt om i Sverige och internationellt. I Nyköping/Östersund finns vår sektion Civil Fixed & Rotor Wing som arbetar med underhåll och modifieringar av civila och militära flygplan och helikoptrar.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Sista ansökningsdag: 2021-03-14

Välkommen med din ansökan!

Arbetsplats Arbetsgivare
Saab AB
---
--- ---
Nyköping, Sverige
Saab AB
---
--- ---
Nyköping, Sverige
Mer om arbetsplatsen


http://saabgroup.com
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Se ovan!
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2021-03-14
Ansökan sker via företagets hemsida https://www.saab.com/career/job-opportunities/certifierad-flygtekniker-till-underhallsverksamhet

Ansvarig för denna annons: SAAB AB (556036-0793)
Skapad: 2021-02-22 09:39:03
Senast uppdaterad: 2021-02-22 09:39:03

Till listan med alla annonser

Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn