Flygtorget.se

Patria söker Flygelektriker

Antal tjänster: 2
Arbetsgivare: Patria Helicopters AB

Tjänstebeskrivning:
Patria Helicopters AB söker elektriker som har kunskaper om och erfarenhet av olika typer av el installationer samt reparationer på helikopter och har ett brinnande intresse för hantverket. Patria Helicopters bedriver helikopterunderhåll och reparationer till militära, paramilitära och civila kunder med hänsyn tagen till detaljer och hantverk. Vill du vara en del i utvecklingen av vår helikopterverksamhet och få chansen att arbeta i ett växande företag med spännande framtidsplaner? Här får du möjlighet att fördjupa dina kunskaper samt bli en del av ett härligt arbetslag!
Patria Helicopters är för närvarande auktoriserad leverantör till Leonardo, Bell och Airbus för underhåll och reparationer av deras produkter.

Arbetsuppgifter:
Som elektriker hos Patria Helicopters kommer du att arbeta med underhåll och reparation av äldre och nyare helikoptermodeller. Du kommer att arbeta självständigt, men tillhöra ett kompetent team av elektriker.
Utvecklingsmöjligheter:
Patria Helicopters erbjuder utveckling både på det personliga och professionella planet.
I arbetsgruppen finns många extremt duktiga och erfarna medarbetare som gärna delar med sig av sina kunskaper. Här får du en verklig möjlighet att utveckla din kompetens inom underhåll och elreparationer av helikoptrar.

Kvalifikationskrav:
Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och detaljer. Du har sedan tidigare arbetat med el installationer och underhåll av helikoptrar/flygplan. Vi ser gärna ett stort individuellt ansvarstagande då arbetet kan innebära en hel del resande med kort varsel för att kunna hantera arbeten på plats hos de kunder vi samarbetar med.

Som person är du kreativ med ett öga för detaljer. Du är även flexibel och kommunikativ vilket är viktiga egenskaper för att samspelet i teamet och med våra kunder skall fungera så bra som möjligt.

Våra arbetsspråk är svenska och engelska vilket vi förutsätter att du behärskar i tal och skrift.

Har du frågor så ring gärna till Base Maintenance Supervisor Håkan Israelsson, tel 073-944 90 11 eller email: hakan.israelsson(at)patriagroup.com.

Din ansökan, ett personligt brev och en CV, vill vi ha senast den 28 May 2021.

Ansökningarna behandlas fortlöpande varefter de kommer in, därför kan du bli kallad till intervju innan ansökningstiden är slut.

Detaljer kring tjänsten:
Typ av anställning: Vanlig anställning
Varaktighet: Visstid
6 månader (kan komma att förlängas eller övergå i en tillsvidareanställning).
Lön: Fast lön
Arbetstid: Heltid
(40 timmar/vecka)
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Arbetsplats Arbetsgivare
Patria Helicopters AB
Box 116
190 46 STOCKHOLM-ARLANDA
Sigtuna, Sverige
Patria Helicopters AB
Box 116
190 46 STOCKHOLM-ARLANDA
Sigtuna, Sverige
Mer om arbetsplatsen
Patria är en producent av livscykelstödtjänster och teknologilösningar inom försvars-, säkerhets- och flygteknikbranschen. Patria erbjuder sin personal mångsidiga och varierande arbetsuppgifter.

Patria Helicopters AB utför underhåll av Airbus, Leonardo, Bell och Sikorsky helikoptrar. Vi är en EASA och FAA Part 145-godkänd organisation.http://www.patriagroup.com
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Håkan Israelsson
Hakan.Israelsson@patriagroup.com
073 944 90 11
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2021-05-28
Ansökan sker via företagets hemsida https://pm-careers.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1732

Ansvarig för denna annons: PATRIA HELICOPTERS AB (556042-7717)
Skapad: 2021-04-20 18:31:36
Senast uppdaterad: 2021-04-20 18:34:28

Till listan med alla annonser

Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn