Flygtorget.se

Om du är Flygtekniker - välkommen till vårt team

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Flygteknikcenter

Tjänstebeskrivning:
Om arbetsplatsen
I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

Den politiska visionen är ”en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet”. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

Flygteknikcenter finns på Ljungbyhed Park där det har bedrivits flygteknisk utbildning sedan 1999. Flygteknikcenter bedriver flygteknisk utbildning inom både yrkeshögskola (flygtekniker) och gymnasium (mekaniker), enligt EASA Part-147. Vi är en utvecklingsorienterad verksamhet och vi strävar efter att vara det självklara valet för de som vill utbilda sig inom flygplansunderhåll. Verksamheten har drygt 19 anställda och ca 110 elever och bedrivs i fyra hangarer och en kontorsbyggnad. Du kommer att vara en del av vårt team där du ges möjligheten att i viss mån styra din egen utveckling genom kompetensutveckling. Många av de studerande bor på vårt eget boende som finns i omedelbar närhet till vår verksamhet. Två av hangarerna är nyrenoverade och där har vi installerat våra senaste tillskott av flygplan, en Gulfstream G-IV och två Piper PA-31 Navajo.

Skolan har ett eget gym som kan användas för den träningsintresserade. Närhet till skog och natur på Söderåsen samt golfbana och andra idrottsanläggningar på området är andra fördelar.
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är nyfiken och redo att ta nästa steg i din karriär som flygtekniker!

I rollen som instruktör/lärare får du möjligheten att utvecklas i både din yrkesroll som flygtekniker och som person. Som instruktör undervisar du i teori och praktik inom flygtekniska ämnen på gymnasiet och yrkeshögskolan. Undervisningen bedrivs i någon av våra lektionssalar eller skolans fyra hangarer. I arbetet som instruktör ingår att medverka till att utveckla de moduler du undervisar i. Det finns möjlighet att specialisera sig på sitt särskilda kompetens/intresse-område, liksom att kunna vidareutvecklas inom något annat flygtekniskt område.

Kvalifikationskrav:
Du har en bakgrund som civil eller militär flygtekniker och vi tror att du har några års erfarenhet där du samlat på dig kunskap som du nu vill dela med dig av. Du bör ha eller ha haft ett flygteknikercertifikat. Du har ett intresse i människor och deras individuella utveckling och en förståelse för att vi tar till oss kunskap på olika sätt. Tidigare erfarenheter från att genomföra utbildning är meriterande men inget krav. Har du någon specialutbildning inom flygplansunderhåll är det meriterande men inget krav.

Som person är du noggrann och har förmågan att planera ditt arbete och samarbeta med andra för att skapa ett positivt arbetsklimat.

Anställningens omfattning:
Tillträde enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Referensnummer: C58487-2021-1

Övrigt
Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

För allas trevnad är vår arbetstid rökfri.

Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Arbetsplats Arbetsgivare
Flygteknikcenter
---
--- ---
Klippan, Sverige
Flygteknikcenter
---
--- ---
Klippan, Sverige
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Lars Boije Verksamhetschef gymnasieskola
lars.boije@klippan.se
0435-28347
Facklig företrädare
0435-28 000
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2021-08-31
Ansökan sker via företagets hemsida https://bit.ly/2Sw6mfQ

Ansvarig för denna annons: Klippan Kommun (212000-0928)
Skapad: 2021-06-28 14:49:28
Senast uppdaterad: 2021-06-28 14:51:38

Till listan med alla annonser

Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn