Flygtorget.se

Flygplatsmedarbetare till Stockholm-Arlanda Flygplats

Antal tjänster: 10
Arbetsgivare: Aviator

Tjänstebeskrivning:
Äntligen är flygen i luften igen! Gillar du också när ditt flyg avgår i tid? Att bagaget är lastat säkert och att få ge bästa tänkbara service?

Aviator söker just nu flera flygplatsmedarbetare som kommer att vara en del av den operativa verksamheten som ansvarar för arbetet runt ett flygplans ankomst och avgång.

Ansvarsområden som flygplatsmedarbetare på rampen
Dina arbetsuppgifter är övergripande att på ett säkert och serviceinriktat sätt se till att kundens bagage lastas, transporteras och lossas inom bestämda tidsramar, sortera och scanna bagage i sorteringsanläggning, underhåll och kontroll av utrustning. Genom att följa flygbolagsspecifika procedurer, sätter du våra kunder och deras kunders behov främst i allt du gör.

Kvalifikationskrav:
Dina egenskaper
Du trivs i ett arbete där du får använda kroppen som främsta arbetsredskap och där du som person är noggrann, punktlig och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är en kommunikativ person som har lätt för att arbeta i grupp såväl som självständigt, med ett gott humör, tålamod och en god fysik kan du bli en kugge i vårt team.

Dina kvalifikationer
Du ska vara minst 18 år och ska ha genomfört en gymnasieutbildning eller ha en utbildning som enligt arbetsgivaren bedöms som motsvarande. Du har körkort i klass B och har du klass C är det meriterande Du är en person som med lätthet både talar och skriver på svenska och engelska. Tidigare erfarenhet inom flygplatsarbete, kompetensutbildningar såsom Loading Supervisor och avisning är mycket meriterande.

För att trivas i rollen måste du gilla att arbeta under bestämda tidsramar i ett högt tempo då flygen har avgångstider från tidiga morgnar och sena kvällar/nätter både under veckodagar och helger.

Då arbetet utförs på säkerhetsklassat område krävs utdrag ur belastningsregistret samt säkerhetsprövning genom Transportstyrelsen före utbildningsstart. För att uppfylla dessa krav behöver du styrka vad du har gjort de senaste 5 åren i form av referenser och stödjande dokumentation, så som intyg och certifikat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du är en god representant för Aviators värdeord:

Respect - Flexibility - Passion - Responsibility - Customer Focus

Vad kan Aviator erbjuda dig?
Vi erbjuder en spännande och dynamisk arbetsmiljö där säkerheten alltid är vår högsta prioritetet tätt följt av utmärkt service. Vi ger dig en möjlighet att arbeta på Aviator som genomsyras av ett öppet arbetsklimat och professionalism. Självklart ser vi till att genom en praktisk och teoretisk introduktionsutbildning får dig att känna dig redo att ta ansvaret som flygplatsmedarbetare hos oss.

Vi söker medarbetare till heltidstjänster, deltidstjänster och behovsanställningar på timbasis. Intern utbildning planeras starta under februari 2022.

Vill du veta mer om Aviator kan du gå in på vår karriärsida www.aviator.varbi.com

Varmt välkommen med din ansökan, vi utför urval och intervjuer löpande.

Arbetsplats Arbetsgivare
Aviator
Stockholm-Arlanda
--- ---
Sverige
Aviator
Stockholm-Arlanda
--- ---
Sverige
Mer om arbetsplatsen


https://www.aviator.eu
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Se ovan!
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2021-12-05
Ansökan sker via företagets hemsida https://bit.ly/3cqVjLq

Ansvarig för denna annons: Aviator Airport Services Sweden AB (556291-0116)
Skapad: 2021-11-18 14:44:21
Senast uppdaterad: 2021-11-18 17:42:55

Till listan med alla annonser

Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn