Flygtorget.se

Underhållsplanerare

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Saab

Tjänstebeskrivning:
Din roll
Som underhållsplanerare kommer dina arbetsuppgifter att bestå av att bereda beställningar för antingen militära-, civila- eller derivatluftfartyg och dess tillhörande komponenter från operatörens CAMO-avdelning, beroende på tidigare profil. Du kommer att arbeta i ett tvärfunktionellt team med många kontakter både lokalt och på andra orter. Tjänsten kräver att du har en god förståelse av regelverk inom flygplansunderhåll och fortsatt luftvärdighet.

I din roll förväntas det att du löser dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt och har en god förmåga att ställa om fort vid förändringar. Du förväntas även att ha en god samarbetsförmåga med både personer inom det egna teamet liksom med samverkande team. Arbetet sker i flera komplexa IT-system och kräver därför mycket goda IT-kunskaper.

Då många av organisationens kunder finns utomlands är det viktigt att du kan ta kulturella skillnader i beaktning. Det finns även goda möjligheter till olika former av utlandsuppdrag.

Kvalifikationskrav:
Vad blir du en del av
Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter. Läs mer om oss här:

https://www.saab.com/about

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här:

https://www.saab.com/career/saab-life/why-saab/benefits-in-sweden

Sektionen Aircraft Maintenance består idag av ca 70 medarbetare i olika roller och arbetar inom tillstånden EASA Part 145, EMAR Part 145 och AUB för att utföra olika typer av flygplansunderhåll med huvudinriktning att modifiera typcertifierade flygplan till en AEW & C konfiguration. Sektionen utför även löpande underhåll på SAAB:s corporate jet flotta samt diverse olika provinstallationer av nya system på SAAB 340- och 2000 luftfartyg. Sektionen har många spännande affärer i flertalet länder som vi kontinuerligt supporterar både från Linköping och på plats hos kunden.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsplats Arbetsgivare
Saab
Linköping
--- ---
Sverige
Saab
Linköping
--- ---
Sverige
Mer om arbetsplatsen
Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

http://saab.com
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Se ovan!
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2023-01-03
Ansökan sker via företagets hemsida https://www.saab.com/career/job-opportunities/underhallsplanerare

Ansvarig för denna annons: SAAB AB (556036-0793)
Skapad: 2022-11-23 09:27:05
Senast uppdaterad: 2022-11-23 09:27:05

Till listan med alla annonser

Flygrevyn
Pilotshop
Pilotshop
Air-BP
HDI
Flygtorgets nyhetsbrev