Flygtorget.se

Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid som Flygplatsmedarbetare!

Antal tjänster: 10
Arbetsgivare: Aviator

Tjänstebeskrivning:
Aviator söker just nu flera Flygplatsmedarbetare till Stockholm-Arlanda Flygplats, där vi erbjuder tillsvidareanställningar på heltid!

Ansvarsområden som flygplatsmedarbetare på rampen
Som Flygplatsmedarbetare hos oss är du en del av den operativa verksamheten som ansvarar för arbetet runt ett flygplans ankomst och avgång. Dina arbetsuppgifter är övergripande att på ett säkert och serviceinriktat sätt se till att kundens bagage lastas, transporteras och lossas inom bestämda tidsramar, sortera och scanna bagage i sorteringsanläggning, underhåll och kontroll av utrustning. Genom att följa flygbolagsspecifika procedurer, sätter du våra kunder och deras kunders behov främst i allt du gör.

Dina egenskaper
Du trivs i ett arbete där du får använda kroppen som främsta arbetsredskap och där du som person är noggrann, punktlig och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är en kommunikativ person som har lätt för att arbeta i grupp såväl som självständigt, med ett gott humör, tålamod och en god fysik kan du bli en kugge i vårt team.

Kvalifikationskrav:
Du ska vara minst 18 år och ska ha genomfört en gymnasieutbildning eller ha en utbildning som enligt arbetsgivaren bedöms som motsvarande. Du har körkort i klass B och har även tidigare dokumenterad erfarenhet inom flygplatsarbete. Du är en person som med lätthet både talar och skriver på svenska och engelska.

För att trivas i rollen måste du gilla att arbeta under bestämda tidsramar i ett högt tempo då flygen har avgångstider från tidiga morgnar och sena kvällar/nätter både under veckodagar och helger.

Då arbetet utförs på säkerhetsklassat område krävs utdrag ur belastningsregistret samt säkerhetsprövning genom Transportstyrelsen före utbildningsstart. För att uppfylla dessa krav behöver du styrka vad du har gjort de senaste 5 åren i form av referenser och stödjande dokumentation, så som intyg och certifikat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du är en god representant för Aviators värdeord:

Respect - Flexibility - Passion - Responsibility - Customer Focus

Vad kan Aviator erbjuda dig?
Vi erbjuder en spännande och dynamisk arbetsmiljö där säkerheten alltid är vår högsta prioritet tätt följt av utmärkt service. På våra flygplatser möter vi hela världen! Vi ger dig en möjlighet att arbeta på Aviator som genomsyras av ett öppet arbetsklimat och professionalism. Självklart ser vi till att genom en praktisk och teoretisk introduktionsutbildning får dig att känna dig redo att ta ansvaret som flygplatsmedarbetare hos oss. Vi är ett positivt gäng med mycket energi och gott samarbetsklimat. Som medarbetare hos oss blir du en del av ett team med stora ambitioner samtidigt som vi har kul på jobbet. Du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta med inspirerande och kunniga kollegor på Sveriges mest spännande flygplatser.

Vi söker medarbetare till heltidstjänster med start enligt överenskommelse. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning.

Aviator, en del av Avia Solutions Group, är en komplett leverantör av ground-handling tjänster och erbjuder allt från passagerar- och bagagehantering, avisning, cargo och full freight handling till stationstjänster, flygplanstvätt, verkstadsservice med mera.

Vill du veta mer om Aviator och läsa om hur det är att jobba hos oss, besök gärna vår karriärsida.:

https://aviator.varbi.com

Varmt välkommen med din ansökan som senast 9 Juni 2023, vi utför urval och intervjuer löpande.

Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Enligt gällande kollektivavtal
Ort: Stockholm-Arlanda

Sista ansökningsdag: 2023-06-09

Arbetsplats Arbetsgivare
Aviator
Stockholm-Arlanda
--- ---
Sverige
Aviator
Stockholm-Arlanda
--- ---
Sverige
Mer om arbetsplatsen


https://www.aviator.eu
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Se ovan!
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2023-06-09
Ansökan sker via företagets hemsida https://shorturl.at/tBHJT

Ansvarig för denna annons: Aviator Airport Services Sweden AB (556291-0116)
Skapad: 2023-05-26 13:08:39
Senast uppdaterad: 2023-05-26 13:08:39

Till listan med alla annonser

Air-BP
HDI
Pilotshop
KSAK
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev