Flygtorget.se

Technical Service

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Saab

Tjänstebeskrivning:
Har du intresse för teknisk dokumentation och materielunderhåll med fokus inom flygområdet? Trivs du också att bistå med tekniskt stöd och verkar som sakkunnig i tekniska underhållsfrågor och utredningsärenden? Vi söker en medarbetare till rollen som Systemingenjör Underhållsplanering med ansvar för frågor inom fortsatt luftvärdighet rörande i huvudsak JAS 39.

Din framtida utmaning
Som medarbetare hos oss är varje arbetsuppgift en del i att säkerställa den kontinuerliga luftvärdigheten och vi söker nu dig som vill vara med och bidra till det viktiga arbetet.

Du kommer arbeta med teknisk dokumentation, uppdatering av uppföljningssystem för flygunderhåll inom befintliga och framtida materielsystem. Arbetsuppgifterna rör bland annat Försvarsmaktens flygsystem och utrustning och utförs i Försvarsmaktens befintliga informationssystem bl.a. Fenix. Även arbete mot andra kunder och flygsystem är aktuellt.

Tjänstgöringsort är Linköping, Arboga, Såtenäs, Halmstad, Växjö, Luleå eller Uppsala men även andra orter kan vara aktuella beroende på sökande. I tjänsten kan även resor förekomma.

Kvalifikationskrav:
Din profil
I denna roll lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Oavsett inriktning på tjänst ingår många kontaktytor och där kommer din samarbetsförmåga och din förmåga att skapa nya relationer att vara en viktig del. Det är också viktigt att du kan strukturera ditt arbete och gillar att ta egna initiativ inom givna regelverk. Du ser lösningar i problem och kan fånga upp andras behov. Din personliga utveckling är viktig för oss och stora möjligheter finns beroende på bakgrund och intresse.

Vi tror att du har lägst gymnasieutbildning inom relevant område. För att lyckas i ditt arbete krävs även goda kunskaper i engelska, såväl tal som skrift.

Meriterande för tjänsten:
• Utbildning inom flygteknik eller högskolestudier inom relevant område ex. flygingenjör.
• Arbetat några år med flygunderhåll eller på annat sätt rörande fortsatt luftvärdighet.
• Erfarenhet av arbete med underhållsplanering och tolkning av underhållsdirektiv i roll som materielplanerare, teknisk bokföring motsv. inom CAMO och/eller dokumentationshandläggning.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av
Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter. Läs mer om oss här:

https://www.saab.com/about

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och inkluderande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här:

https://www.saab.com/career/saab-life/why-saab/benefits-in-sweden

Avdelningen CAMO and Logistic Services består av sex sektioner och har ca 100 medarbetare placerade i Linköping, Arboga, Såtenäs, Uppsala , Luleå, Växjö, Halmstad och Järfälla. Vi arbetar bl a med att kundanpassa underhållsinformation, driftuppföljning, systemförvaltning teknisk information och logistikplanering samt framtagande av styrande rutiner och regelverk för våra kunders underhållsverksamhet.

Saab är stolt karriärföretag 2023 - läs mera här:

https://karriarforetagen.se/foretag/saab-2/

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Kontaktinformation
Britt-Marie Holmbom, rekryterande chef
+46 766 372819
Britt-marie.holmbom@saabgroup.com

Välkommen in med din ansökan!

Arbetsplats Arbetsgivare
Saab
Linköping
--- ---
Sverige
Saab
Linköping
--- ---
Sverige
Mer om arbetsplatsen
Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

https://www.saab.com
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Se ovan!
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2024-03-11
Ansökan sker via företagets hemsida https://shorturl.at/akRT5

Ansvarig för denna annons: SAAB AB (556036-0793)
Skapad: 2024-02-06 16:19:24
Senast uppdaterad: 2024-02-06 16:19:24

Till listan med alla annonser

Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev