Flygtorget.se

Verksamhetsutvecklare

Antal tjänster: 2
Arbetsgivare: Saab

Tjänstebeskrivning:
Vi tror att framsteg och möjligheter skapas bäst tillsammans. Välkommen till en plats där samarbete gör skillnad.

Din roll
Du kommer att tillhöra sektionen Operations Support som ansvarar för verksamhets- och affärsutveckling inom avdelningen Support Solutions, som tillhör business unit Aviation Services. I teamet ansvarar vi tillsammans för att skapa, utveckla och genomföra viktiga förändringar för att kunna möta övrig verksamhets och kunders behov, på bästa möjliga sätt.

I din roll som Verksamhetsutvecklare får du stor variation i både arbetsuppgifter och utmaningar. Du arbetar med att fånga upp verksamheternas behov av att förbättra underhållsflödena. Verksamheten bedrivs enligt myndighetstillstånd som ställer krav på genomförande enligt fastställda regelverk. Din främsta arbetsuppgift blir att skapa ett problemfritt flöde i våra genomförandeprocesser. Utifrån en vision skapa ett mål, formulera kravställning samt vara med och utveckla och implementera förändringar i verksamheten.

Dina dagliga arbetsuppgifter innebär bland annat att:
• Vara verksamhetens stöd i arbetet med kvalitets/utvecklingsfrågor
• Engagera och handleda verksamheten i det vardagsnära förbättringsarbetet
• Stödja interna och externa revisioner
• Initiera, medverka i, och leda förbättringsprojekt
• Stödja implementering av nya regelverk, krav etc.
• Kontinuerligt förbättra våra processer, metoder och verktyg
• Vara sammankallande och ledande i olika forum

Befattningen som verksamhetsutvecklare är placerad i Support Solutions centrala stabsfunktion i Malmslätt, Linköping. Alternativ placeringsort kan vara Nyköping.

Kvalifikationskrav:
Din profil
Vi letar efter en prestigelös individ med god organisationsförmåga och smidighet, som kan anpassa sin kommunikation efter olika målgrupper. Att kunna skapa och upprätthålla långsiktiga relationer är två egenskaper vi ser att du besitter då rollen innefattar stora kontaktytor. Du motiveras av att kombinera ditt analytiska och kreativa tänkande för att kunna förverkliga idéer till praktik, samtidigt som du kan samla olika parter mot gemensamma mål.

I denna roll ser vi att du har:
• En eftergymnasial utbildning som tekniker eller ingenjör, inom kvalité eller flygteknik
• Erfarenhet och intresse av att arbeta med kvalitetsstyrning och utveckla arbetssätt inom ramen för våra tillstånd och processer.
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och på engelska.
• B-körkort, då tjänsten innefattar tjänsteresor.

Om du tidigare arbetat med verksamhetsutveckling eller kvalitet inom flygbranschen med betoning på produktion eller underhåll, ser vi det som meriterande. Vi ser även att tidigare erfarenheter av att arbeta med processer är meriterande.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av
Support Solutions är en avdelning inom Business Unit Aviation Services som arbetar med supportlösningar med ett brett omfång som sträcker sig över hela livscykeln för både civila och militära flygplan och helikoptrar. Vi är specialiserade på tjänsteleveranser för fortsatt luftvärdighet, underhåll, reparation och modifieringar och finns främst i Sverige på flera olika platser. Våra huvudorter är i Linköping, Malmslätt, Nyköping och Ljungbyhed men vi är också representerade utomlands. Avdelningen har cirka 330 anställda.

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld. Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här:

https://www.saab.com/about

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Arbetsplats Arbetsgivare
Saab
Linköping
--- ---
Sverige
Saab
Linköping
--- ---
Sverige
Mer om arbetsplatsen


https://www.saab.com/
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Se ovan!
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2024-05-31
Ansökan sker via företagets hemsida https://shorturl.at/ijo48

Ansvarig för denna annons: SAAB AB (556036-0793)
Skapad: 2024-05-15 14:24:33
Senast uppdaterad: 2024-05-15 14:24:51

Till listan med alla annonser

Pilotshop
Air-BP
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev