Flygtorget.se

Teknisk säljare

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Ex-Change Parts AB

Tjänstebeskrivning:
Ex-Change Parts söker nu ytterligare en duktig medarbetare till sitt sammansvetsade team som sitter i trevliga lokaler centralt i Stockholm. Företaget verkar inom helikopterbranschens eftermarknad vilket innebär försäljning av reservdelar och tillbehör till kunder över hela världen.

I rollen som säljare ingår du i det team som ansvarar för försäljning och kundkontakt. Du utvecklar kunder genom att hantera större och mer komplexa förfrågningar och offererar dessa. Med tiden kommer du att få ansvar för alltmer större affärer och kunder i en KAM roll. Du kommer även bli involverad i en del interna utvecklingsprojekt som t ex företagets affärssystem, ISO certifiering mm.

Möjligheter i rollen:
- Utvecklas mot en KAM roll
- Möjlighet att utvecklas inom internationella affärer, försäljning och export. Du kommer erbjudas utbildningar inom ISO-certifiering, exportkontroll, affärssystem och systematiskt arbetsmiljöarbete

Kvalifikationskrav:
Erfarenhet av teknisk försäljning. Meriterande är försäljning av kompontenter, reservdelar och tillbehör inom flyg- eller tåg industrin. Mycket god affärsengelska är ett krav. Du är en serviceinriktad lagspelare, positiv och noggrann med mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift där du skriver obehindrat på affärsengelska.

Detaljer kring tjänsten: 
Typ av anställning: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Placeringsort: Stockholm

Ansökan:
Rekryteringen sker i samarbete med Advice Executive Search och du registrerar ditt CV och personliga brev via ansökningsformulär på: https://www.advice-es.com/link/teknisksaljare/. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka gärna in din ansökan omgående.

För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på:
Advice Executive Search: Andréas Jägermon
Tel: 070 271 72 59
andreas.jagermon@advice-es.com

Arbetsplats Arbetsgivare
Ex-Change Parts AB
Holländargatan 22
113 59 Stockholm
Sverige
Ex-Change Parts AB
Holländargatan 22
113 59 Stockholm
Sverige
Mer om arbetsplatsen
Ex-Change Parts tillhandahåller produkter och erbjuder tjänster inom den globala helikopterindustrin. Företaget är en av världens ledande leverantörer på den växande eftermarknaden med mer än 1800 kunder över hela världen. Ex-Change Parts lagerför och säljer reservdelar, komponenter och verktyg till helikoptermodeller från Airbus, Sikorsky, Bell, Leonardo och MD Helicopters. Bolaget, som grundades 1999, är familjeägt. Företagets framgångar bygger på värdeskapande för globala kunder genom att erbjuda kvalitativa produkter, branschledande kundservice och attraktiva priser.

http://www.ex-changeparts.com
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Andréas Jägermon
andreas.jagermon@advice-es.com
070 271 72 59
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2019-11-03
Ansökan sker via företagets hemsida https://www.advice-es.com/link/teknisksaljare/

Ansvarig för denna annons: Advice Executive Search (556214-1613)
Skapad: 2019-10-03 13:48:14
Senast uppdaterad: 2019-10-03 13:48:14

Till listan med alla annonser

Flygrevyn
Pilotshop
Volflight
Air BP
BAM
Flygtorgets nyhetsbrev