Flygtorget.se

Flygtekniker till Part 147-organisation

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Linköping kommun

Tjänstebeskrivning:
Vi utvecklar och höjer kvalitén i verksamheten på flygteknikutbildningen i Linköping! Vi söker därför nya medarbetare till vår utbildningsorganisation. Är det du?

Tjänsterna vi söker är både för praktisk och teoretisk undervisning. Den praktiska delen av utbildningen sker på våra flygplan och helikoptrar i hangarerna där eleverna utför övningar typiska för yrkesutgången och du som lärare instruerar i olika tekniker. Den teoretiska undervisningen sker i våra lektionssalar intill hangarerna där du har stora möjligheter att koppla teoretisk fakta med praktiska exempel. All undervisning sker i enlighet med Part 66 och Part 147.

Du kommer att ingå i ett arbetslag där alla har olika uppgifter för att erbjuda en god utbildning samt upprätthålla kvalitén på undervisningen. Vi utgår inte från att du har undervisningserfarenhet sedan tidigare. Därför kommer du ges tid och förutsättningar för att du ska känna dig trygg i din lärarroll. Du kan under arbetstid gå lärarutbildning för att få en yrkeslärarexamen inom flygteknik. Vi erbjuder goda arbetsvillkor samt en lön som marknadsmässigt står sig bra i konkurrens med privata aktörer.

Kvalifikationskrav:
För att du ska få undervisa i både praktik och teori krävs att du innehar giltigt Del 66 certifikat B1 eller motsvarande militärt i tillämplig kategori/ underkategori samt har arbetat med luftfarttygsunderhåll under senare tid. Certifikat med behörighet B1.3 - B1.4 är meriterande.

Detaljer kring tjänsten:
Typ av anställning: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare
Lön: Fast lön
Arbetstid: Heltid
(40 timmar/vecka)
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Arbetsplats Arbetsgivare
Aviation Technical Training
Nobymalmsvägen 1
58599 Linköping
Linköping, Sverige
Linköping kommun
Anders Ljungstedts gata 1
58581 Linköping
Linköping, Sverige
Mer om arbetsplatsen
Flygteknikutbildningen på Anders Ljungstedts gymnasium var Sveriges första godkända Del-147 skola och har stor erfarenhet av utbildning inom det flygtekniska området. Vår utbildning vänder sig till gymnasieelever som vill utbilda sig till flyg/helikoptermekaniker kategori A och vuxna som vill utbilda sig till helikoptertekniker kategori B1.3 via Yrkeshögskolan. Vi är en del av Anders Ljungstedts gymnasium men vi har nästan all undervisning på Malmen i Linköping.

http://www.linkoping.se/alg
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Alexander Friberg
alexander.friberg@linkoping.se
072-596 79 92
Johan Rinlid
johan.rinlid@linkoping.se
072-528 95 28
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2019-12-22
Ansökan skickas med e-post alexander.friberg@linkoping.se

Ansvarig för denna annons: Anders Ljungstedts Gymnasium (212000-0449)
Skapad: 2019-11-22 09:01:42
Senast uppdaterad: 2019-11-22 09:02:14

Till listan med alla annonser

Volflight
Air BP
BAM
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn