Flygtorget.se

Om du är Flygtekniker - välkommen till vårt team

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Flygteknikcenter Ljungbyhed

Tjänstebeskrivning:
Om arbetsplatsen
I Klippans kommun är vi drygt 1500 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus – att finnas till för våra invånare, företagare och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och satsar mot en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. Som en linje i vårt arbete och för en gemensam kultur, arbetar vi efter vår värdegrund ”Vi i Klippan” och inriktningarna "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

Och inte minst, vi jobbar i en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken?
Läs mer på: klippan.se/kollegaiklippan”.

Flygteknikcenter finns på Ljungbyhed Park där det bedrivits flygutbildning sedan 1910 och flygteknisk utbildning sedan 1999. Flygteknikcenter bedriver flygteknisk utbildning inom både yrkeshögskola (flygtekniker) och gymnasium (mekaniker), enligt EASA Part-66 & 147. Utöver detta leverera vi uppdragsutbildning åt bland annat Försvarsmakten samt teknisk utbildning för framtida drönaroperatörer. Verksamheten har drygt 15 anställda och ca 100 elever och bedrivs i fyra hangarer och en kontorsbyggnad. Många av de studerande bor på internat som finns i omedelbar närhet till vår verksamhet. Två av hangarerna är nyrenoverade och där har vi installerat våra senaste tillskott av flygplan: två Cessnor (500/550), en Gulfstream G-IV och två Piper PA-31 Navajo. Samtliga i motorkörbart skick.

Arbetsuppgifter
Flygteknikcenter är i ett expansivt skede och vi söker nu en flygtekniklärare till Flygteknikcenter i Ljungbyhed.

Som flygtekniklärare undervisar du i teori och praktik inom flygtekniska ämnen på gymnasiet och yrkeshögskolan. I arbetet ingår att medverka till att utveckla de moduler du undervisar i. Det finns möjlighet att specialisera sig på sitt särskilda kompetens/intresse-område, liksom att kunna vidareutvecklas inom något annat flygtekniskt område.

Du kommer att vara en del av vårt team på Flygteknikcenter där du ges möjligheten att i viss mån styra din egen utveckling genom kompetensutveckling.

Skolan har ett eget gym som kan användas för den träningsintresserade. Närhet till skog och natur på Söderåsen samt golfbana och andra idrottsanläggningar på området är andra fördelar.

Kvalifikationskrav:
Du har en bakgrund som civil eller militär flygtekniker och vi tror att du har några års erfarenhet där du samlat på dig kunskap som du nu vill dela med dig av. Tidigare erfarenheter från att genomföra utbildning är meriterande men inget krav. Du har också ett praktiskt intresse för det underhållsarbete som krävs för att våra lärmiljöer ska vara funktionella men också utvecklas.

Vi söker dig som är nyfiken på att utvecklas som flygtekniker som, baserat på dina egna erfarenheter, är nyfiken på att jobba med andras lärande kring teknik och specifikt för oss flygteknik. Som person är du noggrann och har förmågan att planera ditt arbete och samarbeta med andra för att skapa ett positivt arbetsklimat.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Ansök senast: 2020-04-13

Referensnummer: C36286-2020-13

Övrigt
Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner. För allas trevnad är vår arbetstid rökfri.

Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden. Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Läs mer på vår hemsida: flygteknik.nu

Arbetsplats Arbetsgivare
Flygteknikcenter Ljungbyhed
---
--- --
Klippan, Sverige
Flygteknikcenter Ljungbyhed
---
--- ---
Klippan, Sverige
Mer om arbetsplatsen


http://flygteknik.nu
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Mats Salomonsson AM och Rektor
mats.salomonsson@klippan.se
0435-28452
Fackliga företrädare kommunens kundtjänst
0435-28 000
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2020-04-13
Ansökan sker via företagets hemsida https://bit.ly/3a36t66

Ansvarig för denna annons: Klippan Kommun (212000-0928)
Skapad: 2020-03-20 15:29:48
Senast uppdaterad: 2020-03-20 15:36:45

Till listan med alla annonser

Pilotshop
Volflight
BAM
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn