Flygtorget.se

Avioniker till underhållsverksamhet

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Saab AB

Tjänstebeskrivning:
Din framtida utmaning
Vi arbetar i huvudsak med flygplanstyperna, Dash-8 Q300, Learjet-35, Mitsubishi MU-2B och vi söker nu en avioniker för arbete i Part-145 underhållsverkstad. Arbetet bedrivs på dagtid måndag-fredag. I sektionen finns också andra verksamheter på andra orter med bl.a. helikopterunderhåll och där stöttning från Nyköping kan förekomma.

Din uppgift kommer främst att vara inriktad på systemunderhåll, felsökning och reparationer av kundens specifika utrustning/komponenter nödvändiga för deras respektive flygoperation.
Även stöttning mot vår el-verkstad med rena installations- och modifieringsarbeten förekommer.

Kvalifikationskrav:
Den du är idag
Vi söker dig som har stort intresse och goda kunskaper inom avionik och elektronik. EASA Part-66 B2 cert är meriterande. Har du kunskap kring mikrovågsteknik är det ett plus men inget krav.

Du gillar utmaningar och vill utvecklas i en stimulerande och spännande miljö. Är du utbildad på någon flygplanstyperna, Dash-8 Q300, Learjet-35 eller Mitsubishi MU-2B så är även det meriterande.

Du är van att ta stort ansvar, är initiativrik, har gott ordningssinne samt god datavana. Du är en engagerad lagspelare som arbetar bra i grupp och som är lösningsorienterad.
Resor, både in- och utrikes kan förekomma i tjänsten och det är ett krav att ha B-körkort.

Vi ser gärna att du kan svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vad du blir en del av
Support and Services är ett affärsområde inom Saab som levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad, för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Support Solutions är en avdelning inom affärsenheten Aviation Services. Vår verksamhet präglas av flera helhetsåtaganden gentemot våra kunder inom flyg och helikopterbranschen runt om i Sverige och internationellt.

I Nyköping/Östersund finns vår sektion Civil Fixed & Rotor Wing som arbetar med underhåll och modifieringar av civila och militära flygplan och helikoptrar.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-07-12.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsplats Arbetsgivare
Saab AB
---
--- ---
Nyköping, Sverige
Saab AB
---
--- ---
Nyköping, Sverige
Mer om arbetsplatsen


http://saabgroup.com
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Exina Karmanik
+46 (10) 2168267
Björn Lindström
+46 (155) 77205
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2020-07-13
Ansökan sker via företagets hemsida https://saabgroup.com/career/vacancies/avioniker-till-underhallsverksamhet/

Ansvarig för denna annons: SAAB AB (556036-0793)
Skapad: 2020-06-11 10:13:05
Senast uppdaterad: 2020-06-11 10:13:05

Till listan med alla annonser

Volflight
Pilotshop
BAM
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn