Flygtorget.se

Traffic Planner Novair

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Nova Airlines AB

Tjänstebeskrivning:
Trivs du att arbeta i en analytisk roll med brett ansvar? Har du ett stort intresse för flyg- och resebranschen? Vi söker nu en Traffic Planner till vårt familjära flygbolag Novair!

I rollen som Traffic Planner har du ett helhetsansvar för planeringen och genomförandet av flygprogrammen. Du kommunicerar med övriga avdelningar inom företaget, myndigheter, externa samarbetspartners och leverantörer. Du arbetar nära moderbolaget Apollo både vid Apollos säsongsplanering men också löpande under säsongens gång. Du ansvarar för att kontrakten med interna och externa researrangörer är på plats i god tid samt informerar och uppdaterar löpande vid ändringar. Utöver det är du det naturliga stödet inom organisationen vid trafikala störningar, uppföljning och utvärdering av dessa.

För att trivas i rollen gillar du att arbeta både strategiskt och operativt. Du trivs med att arbeta förebyggande och har förmågan att upptäcka och förebygga risker. Du är noggrann i ditt arbetssätt och kan urskilja vad som är relevant.

Som Traffic Planner koordinerar du internt planeringen mellan avdelningar i samband med produktionsplanering/prissättning. Utöver detta har du kontakt med kundservice samt vår samarbetspartner Airshoppen. Rollen innebär en del ekonomiadministration, exempelvis intäktsbudget samt fakturering.

Kvalifikationskrav:
* Analytisk samt ett sinne för flöden och logistik
* Bakgrund inom flyget är önskvärt
* Goda kunskaper i svenska och engelska
* Goda kunskaper i Office-paketet
* Bakgrund från motsvarande tjänst inom flygbranschen är meriterande.

Tjänsten omfattar heltid med tillträde så snart som möjligt. Rollen utgår från huvudkontoret på Ynglingagatan i Stockholm.

Låter detta spännande är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Hansine Hjellum via mejl hansine.hjellum@novair.se. Har du istället frågor kring din ansökan eller rekryteringsprocessen kontakta Ebba Mollstedt via mejl ebba.mollstedt@apollo.se.

Vi ser fram emot att läsa just din ansökan!

Detaljer kring tjänsten:
Typ av anställning: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare
Arbetstid: Heltid
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Bakgrund inom flyget är önskvärt.
Bakgrund från motsvarande tjänst inom flygbranschen är meriterande.
Arbetsplats Arbetsgivare
Nova Airlines AB
Box 454 39
104 31 Stockholm
Stockholm, Sverige
Nova Airlines AB
Box 454 39
104 31 Stockholm
Stockholm, Sverige
Mer om arbetsplatsen
Novair (Nova Airlines AB) grundades 1997 och är Apollos flygbolag. Novair flyger främst till traditionella resmål vid Medelhavet och på Kanarieöarna och har hela Skandinavien som sin hemmamarknad. Vår avreseflygplats är Stockholm Arlanda och vår flygplansflotta består av 2 stycken nya Airbus A321-NEO.

https://www.novair.se/
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Ebba Mollstedt
ebba.mollstedt@apollo.se
Hansine Hjellum
hansine.hjellum@novair.se
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2021-02-12
Ansökan sker via företagets hemsida https://emp.jobylon.com/jobs/72192-novair-traffic-planner/

Ansvarig för denna annons: Novair (556696-8201)
Skapad: 2021-01-13 10:55:38
Senast uppdaterad: 2021-01-13 11:03:58

Till listan med alla annonser

Pilotshop
BAM
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn