Flygtorget.se

Helikoptertekniker till Luleå

Antal tjänster: 2
Arbetsgivare: Patria Helicopters AB

Tjänstebeskrivning:
Patria Helicopters AB ser nya affärsmöjligheter och söker därför helikoptertekniker till vår verksamhets i Luleå. Patria Helicopters bedriver helikopterunderhåll och reparationer till militära, paramilitära och civila kunder med hänsyn tagen till detaljer och hantverk. Vill du vara en del i utvecklingen av vår helikopterverksamhet och få chansen att arbeta i ett växande företag med spännande framtidsplaner? Här får du möjlighet att fördjupa dina kunskaper samt bli en del av ett härligt arbetslag! Patria Helicopters är för närvarande auktoriserad leverantör till Agusta, Bell och Airbus för underhåll och reparationer av deras produkter.

I den här tjänsten blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bedriva service och underhåll på försvarsmaktens helikopter HKP14. Vi har verksamheter på olika platser och vårt mål är att förse våra kunder med underhållstjänster där de är verksamma. Resor och arbete på annan ort kan därför förekomma.

Som tekniker kommer du att arbeta både med Line- och Base maintenance, men i huvudsak Base maintenance. Det dagliga arbetet innebär att utföra beställt underhåll, felsökning, åtgärdande av fel och mindre reparationer samt modifieringar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (100%) och tjänstgöringsorten är Luleå.

Kvalifikationskrav:
Du som söker ska vara utbildad på, och inneha en militär certifiering enligt EMAR Part-66 B1.3 alternativt certifiering enligt EASA Part-66 B1.3 (Helikopter Turbinmotor).

Meriterande är om du innehar ett EMAR Part-66 B2 alternativt EASA Part-66 B2 (Avionic). Har du typcertifiering på HKP14 så är även det meriterande.

Vi ser gärna ett stort individuellt ansvarstagande för att kunna hantera arbeten på plats hos de kunder vi samarbetar med. Som person är du kreativ med ett öga för detaljer. Du är även flexibel och kommunikativ vilket är viktiga egenskaper för att samspelet i teamet och med våra kunder skall fungera så bra som möjligt.

Våra arbetsspråk är svenska och engelska vilket vi förutsätter att du behärskar i tal och skrift.

Detaljer kring tjänsten:
Typ av anställning: Vanlig anställning
Heltid
Varaktighet: Tills vidare
Arbetstid: Heltid
(40 timmar/vecka)
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Arbetsplats Arbetsgivare
Patria Helicopters AB
Norrbottens Flygflottilj F-21
Kallaxheden
975 95 Luleå
Luleå, Sverige
Patria Helicopters AB
Box 116
Helikoptervägen 1
190 46 Stockholm/Arlanda
Sigtuna, Sverige
Mer om arbetsplatsen


http://www.patriagroup.com
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Jerome Lenoir
jerome.lenoir@patriagroup.com
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2021-02-28
Ansökan sker via företagets hemsida https://pm-careers.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1600

Ansvarig för denna annons: PATRIA HELICOPTERS AB (556042-7717)
Skapad: 2021-01-13 14:34:37
Senast uppdaterad: 2021-01-18 15:12:40

Till listan med alla annonser

Pilotshop
BAM
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn