Flygtorget.se

Serviceledare SK60

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Saab AB

Tjänstebeskrivning:
Din framtida utmaning
I Linköping arbetar vi med underhåll och linjeverksamhet på försvarets skolflygplan SK60. På Malmen genomför kunden Flygskolan en omfattande skolningsverksamhet med ca 40 pass om dagen.

Vår verksamhet växer och omfattar numera även inspektioner och modifieringar kopplat till gångtidsförlängning av försvarets skolflygplan SK60.

Vi sköter linjeverksamheten på såväl hemmabasen Malmen som tillfälliga utebaseringar på exempelvis Visby eller Vidsel, även flygbaser utomlands förekommer. Vi bedriver tungt underhåll, reparationer och modifieringar inom vårt eget verksamhetstillstånd.


Till vår underhållsbas i Linköping (Malmslätt) söker vi nu en Serviceledare för att leda arbetslag som sköter underhållet kopplat till linjeverksamheten.

Arbetet kommer innebära att säkerställa planering/beredning och arbetsfördelning i vår underhållsproduktion, för tillgängligheten av flygplan till kunden:

- Bereda arbetet i vårt underhållssystem IFS Sherpa, ta fram erforderlig dokumentation och fördela det på personalstyrkan
- Koordinera personalplaneringen mellan underhåll och linjeverksamheten, säkerställa att material, verktyg, arbetsunderlag finns tillgängliga för alla arbeten
- Efter utförda åtgärder genomföra efterberedning och dokumentationshantering
- Diverse övriga arbetsuppgifter inom underhållsorganisationen
- Resor och arbete kan förkomma på annan ort

Kvalifikationskrav:
Den du är idag
Vi söker dig som har erfarenhet av civilt eller militärt flygunderhåll, har arbetat med underhållssystem och har mycket god datorvana. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av IFS Sherpa.

Du har en proaktiv förmåga, tar ansvar och initiativ för att säkerställa vår leverans mot slutkunden Försvarsmakten.

Som person är du noggrann, strukturerad och samtidigt driven och engagerad, hjälper till där det behövs. Det finns goda möjligheter till att växa inom företaget och ta större ansvar med tiden. Arbetet sker nära kund vilket innebär att du måste vara flexibel och serviceinriktad.

Arbetet kräver goda kunskaper i engelska och i EASA:s eller RML:s regelverk (Part-145 resp V6-A). Erfarenhet från EASA Part-M eller RML V6-D är meriterande.

Vad du blir en del av
Support and Services är ett affärsområde inom Saab som levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad, för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Support Solutions är en avdelning inom affärsenheten Aviation Services. Vi arbetar i en öppen, kreativ och krävande flygmiljö som präglas av kunnande, förtroende och vilja, där en god flygsäkerhetsmiljö är väsentlig. Integritet, omdöme och ansvarstagande kombinerat med kreativitet, samarbetsförmåga, flexibilitet och servicevilja är en förutsättning för att vår verksamhet ska fungera. Säkerhet och kvalité är viktiga ledord för oss.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vid frågor gällande tjänsten vänligen kontakta:
Daniel Frejd, Rekryterande chef, 013 186593

Sista ansökningsdag 2021-05-14

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsplats Arbetsgivare
Saab AB
---
--- ---
Linköping, Sverige
Saab AB
---
--- ---
Linköping, Sverige
Mer om arbetsplatsen


http://saabgroup.com
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Se ovan!
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2021-05-15
Ansökan sker via företagets hemsida https://www.saab.com/career/job-opportunities/serviceledare-sk60

Ansvarig för denna annons: SAAB AB (556036-0793)
Skapad: 2021-04-22 15:43:08
Senast uppdaterad: 2021-04-22 15:43:49

Till listan med alla annonser

Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn