Flygtorget.se

Vill du jobba som Systemspecialist på flygbolaget BRA?

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: BRA

Tjänstebeskrivning:
Vi på BRA siktar fortsatt framåt och uppåt för att vara det självklara valet i att knyta samman vårt avlånga land! Med klimateffektiva flygplan, biobränsle i tankarna och elflyg inom en snar framtid jobbar vi för en hållbar framtid där alla kan fortsätta mötas och utvecklas runt om i Sverige.

BRA söker nu en Systemspecialist med några års erfarenhet med potential att växa!

Som Systemspecialist på BRA kommer du vara del av ett team som arbetar med IT system och rutiner riktat mot både vår kommersiella affär och vår operativa verksamhet.

Du kommer främst arbeta med systemlösningar kopplade till våra kunders resor, till exempel vårt digitala incheckningssystem för web och mobil, automatiska lösningar på flygplatser samt Altea Customer Management. Det förekommer även administrativa uppgifter för användare och partners.

Som medlem i ett dedikerat team kommer du dagligen arbeta proaktivt med nyutveckling och vidareutveckling i tätt samarbete med andra delar av verksamheten.

Du är en kravställare mot leverantörer och du kan delta i projekt vid förändringsarbete.

I förändringsarbete ingår det att delta i releaser, testning, planering av produktionssättning, kommunikation till berörda inom verksamheten m.m.

Inom förvaltningsarbetet jobbar du löpande med support, drift och underhåll. Detta innefattar bl.a. felsökning, felrapportering, uppföljning med systemleverantörer samt återkoppling till organisationen.

Kvalifikationskrav:
Kompetens och erfarenhet i Amadeus Altea CM

Meriterande:

Kompetens och erfarenhet i ASM (Amadeus Security Management)
Kompetens och erfarenhet i Amadeus Altea Administration
Kunskap och erfarenhet i andra Amadeus system

Vem är du som person:

Som person är du kommunikativ. Du vågar tänka i nya banor och har en naturlig drivkraft och vilja att göra ett bra jobb för att tillsammans med dina kollegor ta fram branschens bästa och hållbara lösningar för våra resenärer. Vidare är du självgående och resultatinriktad där man ständigt jobbar med förbättringar och måluppfyllelse. Du tycker om att träffa nya människor då du dagligen kommer arbeta mot både verksamheten och leverantörer. Du ser det som naturligt att ge service både internt och externt och har ett flexibelt och ödmjukt förhållningssätt till din omvärld.

Tillsammans med övriga inom IT-organisationen kommer du arbeta på vårt kontor vid Bromma flygplats. Vissa resor kan förekomma i tjänsten.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2021-12-05. Du ansöker via länken ovan. Observera att inga ansökningar mottages via E-post, utan endast via länken på vår hemsida.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anneli Hedin, IT Commercial anneli.hedin@flygbra.se eller Johanna Sjöman, HR johanna.sjoman@flygbra.se

Detaljer kring tjänsten:
Typ av anställning: Vanlig anställning
Varaktighet: Tills vidare
Lön: Fast lön
Arbetstid: Heltid
(40 timmar/vecka)
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Arbetsplats Arbetsgivare
BRA
Box 61
161 26 Stockholm
Stockholm, Sverige
BRA
Box 61
161 26 Stockholm
Stockholm, Sverige
Mer om arbetsplatsen


https://www.flygbra.se/
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2021-12-05
Ansökan sker via företagets hemsida https://www.flygbra.se/om-bra/jobba-med-oss

Ansvarig för denna annons: BRA Sverige AB (556966-5994)
Skapad: 2021-11-17 08:22:05
Senast uppdaterad: 2021-11-17 08:26:13

Till listan med alla annonser

Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn