Flygtorget.se

A-CDM Manager till Stockholm Arlanda Airport

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Swedavia Airports

Tjänstebeskrivning:
Till enheten Tactical Planning & Support söker vi nu en ansvarsfull och lyhörd A-CDM Manager. Enhetens övergripande uppdrag är att bidra till säkerställandet av smidiga, förutsägbara flöden, leverans till kund och en fungerande helhet på Stockholm Arlanda Airport och Bromma Stockholm Airport. Ett av enhetens uppdrag är att ansvara för A-CDM konceptet på Stockholm Arlanda Airport genom att förvalta, utveckla, utbilda och utvärdera konceptet.

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst på en unik arbetsplats, där du blir en del av utvecklingen mot hållbart flygresande; miljömässigt, ekonomiskt men även för resenären, genom att effektivisera flygresan.


Dina arbetsuppgifter
Som A-CDM Manager arbetar du på uppdrag av chefen för enheten Tactical Planning & Support. Arbetsuppgifterna är både spännande och utmanande då processer från olika företag, stora och små, interna som externa, samverkar vid varje ankomst och avgång mot ett gemensamt mål.

Du ansvarar för förvaltning, utveckling, utbildning och utvärdering av A-CDM konceptet på Stockholm Arlanda Airport men även på Swedavias övriga flygplatser. Till arbetsuppgifterna hör bl.a. att analysera och vidta övergripande åtgärder för att säkerställa kvalité på A-CDM information och processen samt stödja flygplatsens punktlighetsarbete. Som A-CDM Manager är du även ansvarig för rapportering till Eurocontrol, som samordnar konceptet inom Europa. Du kommer även delta i utvecklingsarbetet av AOP implementeringen på Stockholm Arlanda Airport.

Resor i tjänsten kan förekomma.

Kvalifikationskrav:
Din profil
Vi söker dig som har goda kunskapar och arbetslivserfarenhet inom A-CDM konceptet. Krav på erfarenhet och kunskap om flygplatsdrift. Meriterande med goda kunskaper om flygtrafiktjänsten ATS, Ground Handling samt erfarenheter inom flygplatsens eller flygtrafikledningens systemstöd så som Chroma AODB, Eurocontrol Network Manager Portal eller Departure Sequence Tool.

Du är lyhörd, har god analytisk förmåga samt förmåga att se utmaningar och lösningar ur ett helhetsperspektiv. Tjänsten innebär många kontakter och vi ser därför att du trivs med stora kontaktytor, är utåtriktad, kommunikativ och samarbetar väl med andra. Du har förmåga att strukturera, sammanfatta och presentera komplexa frågeställningar samt leverera i tid och med rätt kvalitet. Du är självgående, välorganiserad och målinriktad och har förmåga att prioritera ditt arbete.

För att lyckas i tjänsten krävs god kommunikationsförmåga både på svenska och engelska.

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

På vår hemsida: swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.
Anställning och kontakt
Anställningsform: Heltid, tillsvidare
Tillträdesdatum: Februari 2022
Placeringsort: Stockholm Arlanda
Vid frågor kontakta: Daniel Weidenhielm Skoglund, Head of Tactical Planning & Support, daniel.skoglund@swedavia.se, 0764 95 11 51

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar. Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på: https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html.

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Välkommen med din ansökan senast 9 januari 2022! Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.

Arbetsplats Arbetsgivare
Swedavia Airports
---
--- ---
Stockholm, Sverige
Swedavia Airports
---
--- ---
Stockholm, Sverige
Mer om arbetsplatsen


http://swedavia.se
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2022-01-09
Ansökan sker via företagets hemsida https://bit.ly/3xdOMxf

Ansvarig för denna annons: Swedavia AB (556797-0818)
Skapad: 2021-11-23 14:37:47
Senast uppdaterad: 2021-11-23 14:38:54

Till listan med alla annonser

Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn