Flygtorget.se

Medarbetare till vår FBO verksamhet vid Landvetter Flygplats

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: European Flight Service AB

Tjänstebeskrivning:
EFS, European Flight Service AB, är en svensk kommersiell affärsflygsoperatör med hela världen som servicefält för sin flygplansflotta. EFS har sin bas på Landvetter Flygplats, Göteborg men finns också baserad i Farnborough, England och på Arlanda Flygplats, Stockholm.

EFS har sedan 2019 Landvetter Jet Center Gothenburg. Här hanterar vi ankommande och avgående flygplan i storlek upp till och med Gulfstream 650.
Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med att vidareutveckla FBO verksamheten på Landvetter. Det handlar om att kunna möta människor, förstå deras behov och önskemål, hantera flygplan och det som krävs inför eller efter flygningar. Inställningen skall vara att inget är för svårt eller omöjligt utan snarare möjligt och inspirerande. Allt under en stor portion diskretion.

Ett axplock kan vara; markservice av flygplan inkluderat bogsering, lösa kunders och besättningars transporter, hantera och ordna catering, hantera samarbete med gränspolis och tull, vara en spindel i att koordinera tjänster som behövs från flygplatsen för att kunna hantera flygplan på området, fakturaunderlag, ansvara för uppföljningssystem etc.

Utöver det så kommer Du att ingå i den dagliga driften för att hålla en hög standard i framförallt FBO terminalen.

Kvalifikationskrav:
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från flygbranschen och att du vill ha ett ansvarsfullt och omväxlande arbete i ett växande företag. Arbetet kräver att du brinner för att lösa kundens behov, att du är glad, noggrann, stresstålig, en god representant för EFS och är villig att hugga i där det behövs. Att behärska svenska och engelska i både tal och skrift är ett måste. B-körkort är ett krav. Arbetet kräver även en del administration. Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet.

Vi erbjuder dig arbete i en mycket kreativ miljö där du tillsammans med dina kollegor utvecklar och formar framtidens Landvetter Jet Center. Vi arbetar schemalagt 24/7.

Säkerhet har hög prioritet för oss och därför genomför EFS en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Tillträde efter överenskommelse.

Du är välkommen med din ansökan, personligt brev och CV, sänd till, ansokan@landvetterjetcenter.se

Vi vill gärna ha din ansökan innan den 4 februari 2022

Vi läser ansökningar och intervjuar kontinuerligt.

Arbetsplats Arbetsgivare
European Flight Service AB
Hangarvägen 6A
438 70 Landvetter
Sverige
European Flight Service AB
Hangarvägen 6A
438 70 Landvetter
Sverige
Mer om arbetsplatsen


https://www.efsflight.se
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2022-02-04
Ansökan skickas med e-post ansokan@landvetterjetcenter.se

Ansvarig för denna annons: European Flight Service AB (556160-2938)
Skapad: 2022-01-14 09:13:44
Senast uppdaterad: 2022-01-14 09:30:26

Till listan med alla annonser

Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn