Flygtorget.se

Är du vår nya arbetsglada tankningstekniker?

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Swedavia Airports

Tjänstebeskrivning:
Vi söker nu en ansvarstagande tankningstekniker till vår härliga flygplats på Bromma! Vi erbjuder dig ett händelserikt arbete på en unik arbetsplats med möjlighet att få arbeta både kundnära i en operativ roll samt ansvara för uppföljning och administration av arbetet. Låter det intressant så tveka inte att söka, vi väntar på din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Som tankningstekniker på Bromma Stockholm Airport blir du en del av en arbetsgrupp som vet värdet av kvalitet i sitt arbete, har hög säkerhetsmedvetenhet och en god kamratanda. Hos oss är god service och ett gott samarbete otroligt viktigt i både externa och interna kontaktytor.
Du kommer att arbeta på uppdrag av våra avtalade bränslebolag. Dina arbetsuppgifter innebär ansvar för fyllning av tankbilar och tankning av flygplan men också kvalitetskontroller av bränslet enligt uppsatt regelverk, inventering och lagerredovisning samt sammanställning och redovisning av bränslebolagens försäljning till flygbolagen.

Kvalifikationskrav:
Din profil
För att trivas och göra ett bra jobb som tankningstekniker hos oss bör du vara ansvarstagande och noggrann. I och med att verksamheten omfattas av ett gediget regelverk både utifrån flygplatsens- samt bränslebolagens perspektiv måste du ha en hög grad av säkerhetsmedvetenhet och agera utefter givna riktlinjer vid arbetets utförande.

Du bör ha god planerings- och organisationsförmåga samt göra dig förstådd på svenska samt engelska i tal och skrift då en del av den information som vi både tar emot och ger, sker på engelska. Vi ser även att du har avslutad gymnasieutbildning eller några års arbetslivserfarenhet. Krav på C-körkort.

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Bromma Stockholm Airport är under utveckling med ständigt nya destinationer och för att kunna leverera på bästa sätt till våra kunder och resenärer är alla medarbetare en viktig länk i kedjan av aktiviteter kring en ankomst eller en avgång. På vår hemsida: swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt
Anställningsform: Tillsvidare, heltid
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Bromma
Vid frågor kontakta: Alexandros Vlachos Manager Fueling Service 010 109 44 21

För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar. Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på: https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html

I den här rekryteringen har Swedavia redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss därför all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Välkommen med din ansökan senast den 30 juni! Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Har du frågor?
Alexandros Vlachos
alexandros.vlachos@swedavia.se
072-3578611

Arbetsplats Arbetsgivare
Swedavia Airports
Stockholm Bromma Airport
--- ---
Sverige
Swedavia Airports
Stockholm Bromma Airport
--- ---
Sverige
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Se ovan!
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2022-06-30
Ansökan sker via företagets hemsida https://bit.ly/3Ph8r7X

Ansvarig för denna annons: Swedavia AB (556797-0818)
Skapad: 2022-05-13 16:00:12
Senast uppdaterad: 2022-05-13 16:00:12

Till listan med alla annonser

Pilotshop
Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn