Flygtorget.se

Flygplatsmedarbetare till Lycksele Airport

Antal tjänster: 2
Arbetsgivare: Lycksele Airport AB

Tjänstebeskrivning:
Lycksele Airport söker medarbetare med tjänstgöring som ramp-/fält-/säkerhetspersonal

Om jobbet
Uppdraget avser huvudsakligen brand- och räddningstjänst, snöröjning, underhåll av fordon samt arbetsuppgifter förenat till hantering av flygbolag såsom avisning av flygplan, lastning, lossning av bagage, frakt, tankning med mera. Du kommer även att jobba som säkerhetspersonal på flygplatsen där din uppgift är att på ett välkomnande och säkert sätt kontrollera passagerare, personal och bagage för att förhindra brott mot den civila luftfarten. Som flygplatsmedarbetare arbetar du i tvåskift, även kvällar och helger, och du ingår i ett team vilket ställer krav på god samarbetsförmåga och det läggs stor vikt på personlig lämplighet. Uppdraget innebär även en hel del administrativt arbete.

Vi har kollektivavtal tecknat med Transportarbetarförbundets flygavdelning 46.

Kvalifikationskrav:
Om dig
Vi söker dig som är serviceinriktad och noggrann med ett gott bemötande och en positiv inställning eftersom du kommer att komma i kontakt med många människor. För att trivas i uppdraget behöver du vara lyhörd och ha förståelse för verksamhetens behov och kunna hantera olika situationer på ett metodiskt och lugnt sätt med fokus på säkerhet. Eftersom arbetet till stor del sker i team behöver du ha god social kompetens och samarbetsförmåga. Du behöver även ha förmågan att arbeta självständigt med ett personligt flygsäkerhetsansvar. Eftersom arbetsbelastningen kan variera över tid och nya arbetsuppgifter kan tillkomma behöver du även kunna prioritera och ställa om i arbetet vid behov. Vi söker dig med god datorvana och med förmågan att hantera de vanliga Office-programmen och eftersom dokumentation och administrativt arbete är en del av uppdraget så behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Att jobba på flygplats medför en hel del utbildning både internt och externt och vissa utbildningar sker på annan ort och därför måste du vara beredd att vara borta på utbildning någon/några vecka/or.

Erfarenhet från flygplatsarbete är meriterande, liksom erfarenhet som säkerhetspersonal på flygplats såsom säkerhetskontrollant och säkerhetsvakt. Flygplatsen är säkerhetsklassad och civilt skyddsobjekt, därför behöver du vara beredd på att genomgå säkerhetsprövning och registerkontroll samt utdrag ur belastningsregistret enligt säkerhetsskyddslagen.

Krav
Körkort B
Körkort C

Arbetet kräver att du har god fysik och hälsa eftersom du kommer att ingå i flygplatsens räddningstjänst. Du måste ha normalt färgseende och god hörsel.

Om oss
Lyckseles centrala läge i länet gör staden till en viktig knytpunkt. Från Stockholm till Lycksele är den beräknade flygtiden ungefär 1 timme och 20 minuter. Att kunna nå Stockholm, Berlin och New York från Lycksele är en framgångsfaktor för tillväxt i regionen och de människor som bor här. Även den ambulanshelikopterverksamhet som utgår från flygplatsen bidrar till en livsviktig samhällsfunktion när avstånden mellan fjäll och sjukhus är mycket stora. Lycksele Airport är med sitt strategiska läge avgörande för att inlandet ska kunna erbjudas specialiserad samhällsservice som akutsjukvård, BB, sjuk- och transplantationstransporter. Lycksele Airport lägger grunden för ett levande samhälle, där frihet att bo eller flyga vart du vill är en självklarhet.

För mer information om hur det är att leva, bo och arbeta i Lycksele, se vår broschyr: http://www.sebroschyr.se/lyckselekommun/WebView/

Om anställningen
Varaktighet: Tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas.
Omfattning: 100 %
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Vi tillämpar individuella löner, vänligen ange löneanspråk i din ansökan.

Vi tror på mångfald och att olikheter berikar. Inom detta område arbetar flest män och därför hoppas vi att även kvinnor söker tjänsten. Vi tror även att olika kulturella kompetenser kompletterar varandra och utvecklar verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Eftersom Lycksele kommun är ett samiskt förvaltningsområde kan kunskaper i samiska vara meriterande i vissa fall.

Vi undanber oss all kontakt från annonssäljare som inte söker tjänsten.

Känner du, utifrån vad du läst om oss - att du skulle passa in hos Lycksele Airport? Varmt välkommen med din ansökan senast 2022-08-21. Du ansöker via knappen nedan. Du har även möjlighet att skicka ansökan (märkt med ref nr 171) med brev till Lycksele Airport AB, 921 81 Lycksele, attest Anders Israelsson.

Kontaktpersoner

Anders Israelsson
Operativt ansvarig
0950-27567
anders.israelsson@lyckseleairport.se

Michael Gideonsson
Tekniskt ansvarig
0950-27568
michael.gideonsson@lyckseleairport.se

Carl-Bertil Essebro
Företrädare för Transportarbetarförbundet
0950-27558
carl-bertil.essebro@lyckseleairport.se

Camilla Larsson
Säkerhetsansvarig
0950-27563
camilla.larsson@lyckseleairport.se

Arbetsplats Arbetsgivare
Lycksele Airport
Lycksele
--- ---
Sverige
Lycksele Airport AB
Lycksele
--- ---
Sverige
Mer om arbetsplatsen


https://www.lyckseleairport.se
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Se ovan!
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2022-08-21
Ansökan sker via företagets hemsida https://lyckseleairport.se/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=469&rmlang=SE

Ansvarig för denna annons: Lycksele Flygplats AB (556745-3666)
Skapad: 2022-07-07 13:56:39
Senast uppdaterad: 2022-07-08 13:56:15

Till listan med alla annonser

Pilotshop
Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn