Flygtorget.se

Produktionsledare HKP16

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Saab

Tjänstebeskrivning:
Din framtida utmaning
Som produktionsledare leder du det dagliga arbetet på Helikopter 16(UH-60M) inom ramen för SAABs tillstånd. Arbetet består i att leda och fördela resurser, skapa förutsättningar och optimera verkstadens produktion. Arbetet är omväxlande med allt ifrån att genomföra underhåll på helikoptern till att, tillsammans med verkstadschefen, utveckla verksamheten.

Avdelningen består av ca 30 medarbetare som arbetar som tekniker/mekaniker och stödpersonal. Du rapporterar direkt till verkstadschefen och ingår i verkstadens ledningsgrupp.

Kvalifikationskrav:
Den du är idag
Vi söker dig som är redo att ta nästa steg in din karriär inom flygunderhåll. Du har minst 5 års erfarenhet som certifierad flyg/helikoptertekniker och det är meriterande om du innehar HKP15/HKP16 i ditt certifikat.

För att lyckas i rollen bör du vara strukturerad, stresstålig och ha god samarbetsförmåga. Arbetet kan stundtals vara omväxlande vilket ställer höga krav på dig som individ. Tidigare ledarerfarenhet och ledarskapsutbildning är mycket meriterande och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av
Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter.

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Du kan ansöka på antingen svenska eller engelska.

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här:

https://www.saab.com/career/saab-life/why-saab/benefits-in-sweden

Saab är stolt karriärföretag 2022 - läs mera här:

https://karriarforetagen.se/foretag/saab-2/

Läs mer om oss här:

https://www.saab.com/about

Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda:

https://www.saab.com/career/saab-life/meet-our-people/i-want-to-invent-the-future

Arbetsplats Arbetsgivare
Saab
Linköping
--- ---
Sverige
Saab
Linköping
--- ---
Sverige
Mer om arbetsplatsen
Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Se ovan!
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2022-10-11
Ansökan sker via företagets hemsida https://www.saab.com/career/job-opportunities/produktionsledare-hkp16

Ansvarig för denna annons: SAAB AB (556036-0793)
Skapad: 2022-09-20 14:59:46
Senast uppdaterad: 2022-09-20 15:00:21

Till listan med alla annonser

TFHS
Pilotshop
Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn