Flygtorget.se

Cabin Crew till Saab Corporate Flight Services

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: Saab

Tjänstebeskrivning:
Vi tror att framsteg och möjligheter skapas bäst tillsammans. Välkommen till en plats där samarbete gör skillnad.

Din roll
Nu letar vi efter en talangfull och passionerad Cabin Crew för att ansluta sig till vårt härliga team i Linköping.

Som Cabin Crew på våra flygplan kommer du att ansvara för att ge våra passagerare en trygg och serviceinriktad resa. Du kommer att arbeta nära piloterna och markpersonalen för att säkerställa att alla flygningar är säkra, effektiva och bekväma för våra kunder. Till att börja med kommer du att arbeta ombord på Saab 340 och Saab 2000. Därefter Global 6000/6500.

Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta:
• Ansvara för catering i samband med flygningarna.
• Tillhandahålla en varm och välkomnande miljö ombord.
• Hjälpa passagerare med deras bagage och se till att det är säkert stuvat.
• Genomföra säkerhetsgenomgångar och se till att alla säkerhetsrutiner följs.
• Servera måltider och drycker och tillgodose kundernas kostbehov.
• Ge personlig service och uppmärksamhet till passagerarna under flygningen.
• Förbereda kabinen för avgång och ankomst, inklusive att säkra lösa föremål och säkerställa att nödutrustning är lättillgänglig.
• Upprätthålla kabinens renlighet och organisering före- under- och efter flygningen.

Rollen som Cabin Crew kan även komma att innebära administrativt arbete på vår OP/OCC.

Din roll
För att passa i rollen hos oss ser vi att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som ensam Cabin Crew ombord. Du har en utmärkt kundtjänstfärdighet, en förmåga att förutse kunders behov samt en stark förmåga att vara kommunikativ och arbeta effektivt i en teammiljö.

Som Cabin Crew behöver du besitta förmågan att anpassa dig till föränderliga situationer, likaså kunna hantera stressiga situationer på ett lugnt och professionellt vis. Utöver detta krävs det en flexibilitet att kunna arbeta oregelbundna tider, inklusive helger och helgdagar. Givetvis ser vi det som viktigt att du har kunskap om nödprocedurer och säkerhetsprotokoll samt en förmåga att lyfta och bära.

Som nämnt ovan kan rollen även innebära en del administrativt arbete som ställer vissa krav på grundläggande datakunskaper och en förmåga att vara strukturerad.

Kvalifikationskrav:
Formella kvalifikationer;
• Giltigt CCA (Cabin Crew Attestation)
• Godkänd Medical för Cabin Crew
• B-körkort.
• Giltigt pass.
• Kunna styrka dina aktiviteter och jobb, utbildningar de senaste 5 åren med intyg eller betyg, dessa ska vara specificerade med datum.
• Inga begränsningar gällande visumansökningar världen över.
• Godkänd test, alkohol och droganvändning enligt EASA regler som genomförs innan anställning.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av
Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här:

https://www.saab.com/about

Arbetsplats Arbetsgivare
Saab
Linköping
--- ---
Sverige
Saab
Linköping
--- ---
Sverige
Mer om arbetsplatsen


https://www.saab.com
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Se ovan!
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2024-08-22
Ansökan sker via företagets hemsida https://www.saab.com/career/job-opportunities/cabin-crew-till-saab-corporate-flight-services

Ansvarig för denna annons: SAAB AB (556036-0793)
Skapad: 2024-06-27 16:35:07
Senast uppdaterad: 2024-06-27 16:37:30

Till listan med alla annonser

HDI
Pilotshop
Air-BP
Vemco
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev