Flygtorget.se

Flygplatsmedarbetare till Sveriges största flygplats

Antal tjänster: 5
Arbetsgivare: Aviator

Tjänstebeskrivning:
Gillar du också när ditt flyg avgår i tid? Att bagaget är lastat säkert och att få bästa tänkbara service? Då är du rätt person hos oss!

Aviator söker flera Flygplatsmedarbetare som kommer att vara en del av den operativa verksamheten som ansvarar för arbetet runt ett flygplans ankomst och avgång. Vi erbjuder tillsvidare anställningar (75%) med start i höst.

Om du tycker Ground Handling verksamhet verkar spännande och vill arbeta i ett snabbväxande bolag som sätter stort fokus på människorna som gör det möjligt – ansök redan idag!

Ansvarsområden som flygplatsmedarbetare på rampen
Dina arbetsuppgifter är att på ett säkert och serviceinriktat sätt se till att kundens bagage lastas, transporteras och lossas inom bestämda tidsramar. Du utför inspektioner av utrustning och flygplan samt rapporterar de fel som upptäcks genom att exempelvis hantera den dokumentation som krävs. Genom att följa flygbolagsspecifika procedurer, sätter du våra kunder och deras kunders behov främst i allt du gör.

Kvalifikationskrav:
Dina egenskaper
Du trivs i ett arbete där du får använda kroppen som främsta arbetsredskap och där du som person är noggrann, punktlig och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är en kommunikativ person som har lätt för att arbeta i grupp såväl som självständigt. Eftersom du ofta kommer att arbeta under tidspress måste du ha ett gott humör, tålamod och en god fysik för att kunna bli en i vårt team.

Dina kvalifikationer
Du ska vara minst 18 år och ska ha genomfört en gymnasieutbildning eller ha en utbildning som enligt arbetsgivaren bedöms som motsvarande. Du har körkort i klass B och har du även C-kort är det meriterande. Tidigare erfarenhet inom Ground Handling som loading supervisor och/eller erfarenhet av de-ice är mycket meriterande. Du är en person som med lätthet både talar och skriver på svenska och engelska.

För att trivas i rollen måste du gilla att arbeta under bestämda tidsramar i ett högt tempo då flygen har avgångstider från tidiga morgnar och sena kvällar både under veckodagar och helger. Det är av stor vikt att du är anpassningsbar och att du kan ta dig till Arlanda flygplats under flexibla tider.

Då arbetet utförs på säkerhetsklassat område krävs utdrag ur belastningsregistret utan anmärkning samt säkerhetsprövning genom Transportstyrelsen före utbildningsstart. För att uppfylla dessa krav är en del att du kan bevisa vad du gjort de senaste 5 åren i form av referenser och stödjande dokumentation, så som intyg och certifikat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du är en god representant för Aviators värdeord:

Respect - Flexibility - Passion - Responsibility - Customer Focus

Vad kan Aviator erbjuda dig?
Vi erbjuder en spännande och dynamisk arbetsmiljö där säkerheten alltid är vår högsta prioritet tätt följt av utmärkt service. På våra flygplatser möter vi hela världen! Vi ger dig en möjlighet att arbeta på Aviator som genomsyras av ett öppet arbetsklimat och professionalism. Självklart ser vi till att genom en praktisk och teoretisk introduktionsutbildning får dig att känna dig redo att ta ansvaret som flygplatsmedarbetare hos oss. Vi är ett positivt gäng med mycket energi och gott samarbetsklimat. Som medarbetare hos oss blir du en del av ett team med stora ambitioner samtidigt som vi har kul på jobbet. Du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta med inspirerande och kunniga kollegor på Sveriges mest spännande flygplatser.

Vi söker medarbetare till tillsvidare anställningar (75%) med start i september.

Aviator, en del av Avia Solutions Group, är en komplett leverantör av ground-handling tjänster och erbjuder allt från passagerar- och bagagehantering, avisning, cargo och full freight handling till stationstjänster, flygplanstvätt, verkstadsservice med mera.

Vill du veta mer om Aviator och läsa om hur det är att jobba hos oss, besök gärna vår karriärsida:

https://aviator.varbi.com

Varmt välkommen med din ansökan som senast 4 augusti 2024, vi utför urval och intervjuer löpande under sommaren.

Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Enligt gällande kollektivavtal

Sista ansökningsdag: 2024-08-04

Arbetsplats Arbetsgivare
Aviator
Stockholm-Arlanda
--- ---
Sverige
Aviator
Stockholm-Arlanda
--- ---
Sverige
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Se ovan!
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2024-08-04
Ansökan sker via företagets hemsida https://shorturl.at/MsKEu

Ansvarig för denna annons: Aviator Airport Services Sweden AB (556291-0116)
Skapad: 2024-07-05 14:08:18
Senast uppdaterad: 2024-07-05 14:08:18

Till listan med alla annonser

HDI
Pilotshop
Air-BP
Vemco
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev