KopplingDenna forumtråd handlar om följande nyhet:

Denim Air växer på svensk inrikes

Flygnyheter, Anders Carlsson, 2013-08-29
Det holländska flygbolaget Denim Air har fått in en fot på den svenska inrikesmarknaden. Idag flyger bolaget för bland andra Gotlandsflyg.

Läs hela nyheten (Öppnas i nytt fönster)

 Tråden startades av: Patrik Pilot  2013-09-04 10:35:11
KopplingDenim Air växer på svensk inrikes 
Denim Air har ännu tidigare opererat för Skyways på bland annat Vilhelmina , Storuman och Hemavan. Proffsiga och duktiga piloter inga rookies som flyger. Sällan eller aldrig tekniska problem dvs i stort 100% regularitet. Tyvärr kan man inte säga detsamma om nuvarande operatör på Vilhelmina och Hemavan.

Svar på ovanstående inlägg (Senaste högst upp). Ändra sortering

Jonny Rutten
2013-09-05 15:38:20
SV: Denim Air växer på svensk inrikes
Låter som när amerikanska bolag begär konkursskydd.

Senast när United ansökte om Chapter 11, försvann alla anställdas pensionsfonder, så det blir för de anställda att arbeta tills de trillar av pinn. Någon pension lär det inte bli. Kanske det är gamla Unitedpiloter och kabinanställda som sitter på knä på våra gator och torg, med en tom kaffemugg, och tigger pengar?

Panta Holding BV, som är Denim Airs moderbolag, tolererar inga ekonomiska svackor. Går bolagen inte med vinst, avvecklas de och läggs ned. Till saken hör också att Panta äger Denims flygplan.
Patrik
2013-09-04 12:59:45
SV: Denim Air växer på svensk inrikes
Ytterligare ett skitbolag med tvivelaktiga chefer! Intressant rekonstruktion de gjorde för några år sedan de konka och alla piloter fick jobba på nya bolaget. Pensionen försvann!!!
 

Tillbaka

Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev