KopplingDenna forumtråd handlar om följande nyhet:

LFV vann tornkontrakt i Linköping

Flygnyheter, Anders Carlsson, 2014-11-25
Det blev fem år till på Linköping sedan LFV vunnit upphandling av flygtrafiktjänsten på flygplatsen. Inför kommande upphandlingar satsar man nu också på det helt nya systemet med fjärrstyrda torn.

Läs hela nyheten (Öppnas i nytt fönster)

 Tråden startades av: Claes  2014-12-01 15:34:51
KopplingLFV vann tornkontrakt i Linköping 
Varför har initiativtagarna och cheferna till LFV i Abu Dhabi blivet avsatta? Hörde märkliga stories när jag var nere i öknen i förra veckan. En riktig soppa och anmärkningsvärt att LFV vågar stanna kvar och fronta. Hoppas inte affärerna med SAAB om RTC är uppbyggda på samma sätt. Många Porschar i öknen. Skandal!

Svar på ovanstående inlägg (Senaste högst upp). Ändra sortering

FL
2014-12-07 18:00:42
SV: LFV vann tornkontrakt i Linköping
@Chrille

Tror du slog huvudet på spiken där. Personalstyrkan i Norrköpng ska ju minskas så de som blir kvar får jobba ännu mer övertid.
Lika bra LFV avveklar hela sin HR-funktion för den har ju mist sin funktion.
Chrille
2014-12-02 23:37:59
SV: LFV vann tornkontrakt i Linköping
Problemet på LFV är att man antagit en ny personalpolitik där människovärdet försvunnit, detta ses på HK och runtom i Sverige. Det är ett stort ledningsproblem från GD och två nivåer ner. Management by fear hoppades nog alla slippa men det är det som LFV driver med. Pratade med lite folk på HK och där är många som mår dåligt på jobbet, många tittar på platsannonser. Ledningen har inte visat någon handlingskraft i den frågan, det känns som en medveten handling. Nån chef ville på nytt utlysa 100% av tjänsterna i sin omorganisation. LFV är nog ett minne blott på sikt, flygledning med färre flygledare och förvaltning är väl det enda som blir kvar.
Cissi
2014-12-02 21:49:01
SV: LFV vann tornkontrakt i Linköping
Låter som många lösa hundar springer runt i korridorerna. Det sägs att alldeles för generösa och dyra kontrakt tvingas godkännas för att visa framgång. Blir väldigt kostsamt för organisationen då den enda vägen att återställa problematiken ekonomiskt för LFV är att spara på kostnader. Dvs säga upp personal mm. Ägarna är inte insatta och förstår inte och kan därför inte påverka utvecklingen. Kommer gå riktigt illa och resultatet blir kostsamt. Ett riktigt hot och LFV riskerar bli ett SAS.
Loppan
2014-12-01 17:31:20
SV: LFV vann tornkontrakt i Linköping
En del avhopp från LFV kan kopplas till en hycklare i ledningen som på ett försåtligt sätt sprider dynga om de som hotar personens ställning och makt
 

Tillbaka

Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev