Tråden startades av: ….  2024-04-12 00:47:48
Basic Qualification Eurowings 
Hej alla flygentusiaster!

Jag ska snart göra Basic Qualification Test för Eurowings i Hamburg den 15 maj och undrar om någon har några tips eller erfarenheter att dela med sig av inför testet. Jag är ivrig att få lite insikt i vad jag kan förvänta mig och hur jag kan förbereda mig på bästa sätt.

Har någon av er också anmält er till samma test eller har ni redan genomfört det tidigare? Jag skulle uppskatta att höra om era erfarenheter…

Tack på förhand!

Svar på ovanstående inlägg (Senaste högst upp). Ändra sortering

Joe de Nada
2024-04-12 18:26:00
SV: Basic Qualification Eurowings
Kul med fler svenskar på Euro! Lycka till och välkommen sen.

Som svar på din fråga rekommenderar jag också Skytest inför BQ.
Testat
2024-04-12 12:02:44
SV: Basic Qualification Eurowings
Tjena, jag gjorde det för ett par år sedan och gick hela vägen. Du kan förvänta dig ett ganska tufft test, beroende på vad du gjort tidigare. Finns dock gott om testpaket för en hyfsad peng här på nätet som kan förbereda dig bra. Många av testerna är exakta kopior eller i alla fall mycket lika. Många av de svårare testerna du hittar på skytest var inte med då jag gjorde BQ men som sagt, bra förberedelse.

Glöm inte att plugga en del ATPL också då det var ett rätt stort deltest på det. Finns bra appar, någon som heter 500 most asked questions eller något, mest för att få igång tänket igen.

https://www.skytest.com/IP-BQ-Eurowings-Basic-Qualification.htm

Lycka till!
 

Tillbaka

Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev