Tråden startades av: Per  2024-04-23 18:43:21
Ryanair tillbaka ARN-GOT? 
I kommande vintertidtabell med start sista helgen i oktober ligger Ryanair inne med flygningar Stockholm-Göteborg, en linje som lades ner för mindre än en månad sedan.
Det är tolv flygningar per vecka i varje riktning, två avgångar alla dagar utom tisdagar och onsdagar då bolaget planerar en rundtur.
När Ryanair berättade om nedläggningen var den svenska flygskatten ett skäl. Nu föreslår regeringen en halvering av skatten.
Om återkomsten på linjen verkligen blir av återstår att se, men flygningarna är bokningsbara.
Bra, det behövs mer konkurrens på sträckan. Hoppas nu att Ryanair marknadsför linjen bättre så att fler hittar till flyget.

Svar på ovanstående inlägg (Senaste högst upp). Ändra sortering

Fuzz
2024-05-02 20:28:34
SV: Ryanair tillbaka ARN-GOT?
Det trista med tåget är att de nästan alltid är försening eller problem de gånger jag åkt tåg sen tar det för lång tid totalt från dör till dörr. Snabbast är taxi flyg taxi kanske inte billigast men företaget betalar ju :)
Carl-Philip af Gravlax
2024-05-02 19:19:22
SV: Ryanair tillbaka ARN-GOT?
Jag reser mycket i tjänsten mellan Stockholm och Göteborg, då alltid med SAS (Någon gång med BRA om man varit i krokarna runt Bromma samt att tidtabellen gjort att jag kommit hem tidigare). Även om jag tidsmässigt inte tjänar på det tycker jag fortfarande flyget är en betydligt bättre produkt. Ibland tar jag bilen och ställer den på Landvetter, ibland blir det taxi. Jag kan sitta i loungen en stund innan och jag behöver knappast vara på flygplatsen mer än en timma innan avgång. Den korta tiden ombord gör att jag slipper sitta bland massa okänt folk och trängas mer än 45-50 minuter, vilket jag tycker är den delen av pendlandet som gör det mindre trevligt. Det är inte heller så många veganer och miljöpartister ombord flyget, vilket jag också föredrar. Anständigt folk åker ståndsmässigt. Dock saknar jag gamla inrikesterminalen på Landvetter, den var guld.

Hepp
2024-04-30 21:03:34
SV: Ryanair tillbaka ARN-GOT?
Vansinne att man inte får flyga, typiskt svenskt pk idioti
Per
2024-04-30 18:55:27
SV: Ryanair tillbaka ARN-GOT?
Nu är flygningarna bortplockade. Synd.
Bengt Boman
2024-04-24 05:42:40
SV: Ryanair tillbaka ARN-GOT?
Vore oerhört kul och som du säger bra för konkurrensen.
Jag inte bara gillar, utan flyger uteslutande med Ryanair om jag kan. Tack för tipset!

Mvh
/Bengt
Axel
2024-04-23 23:41:28
SV: Ryanair tillbaka ARN-GOT?
Extremt märklig linje att åter satsa på. Tåget har en klar fördel på en så pass kort sträcka, de som fortfarande ens får flyga i tjänsten väljer inte Ryanair. Kvar är en brokig skara privatresenärer som inte i någon större utsträckning köper Ryans tilläggstjänster (det man tjänar pengar på) på en inrikeslinje
 

Tillbaka

Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev