Flygtorget.se

Kvalitetshandläggare till T&E Systemledning, Linköping

Antal tjänster: 1
Arbetsgivare: FMV

Tjänstebeskrivning:
På FMV utvecklar vi och levererar teknik, utrustning och tjänster som Försvarsmakten behöver för att försvara Sverige idag och imorgon. Nu kan du bli en del av oss och vara med och utveckla framtidens försvar.

Vad kan vi erbjuda dig
T&E bidrar till att den materiel som FMV levererar till Försvarsmakten och övriga kunder uppfyller de ställda krav som finns, att den är användbar, säker och håller avsedd kvalitet. T&E är den organisation inom FMV som ansvarar för verifiering och validering (VoV) där T&E Systemledning arbetar med kvalitet-, verksamhetsutveckling- och systemledningsfrågor. Till T&E Systemledning söker vi nu en kvalitetshandläggare som ska hjälpa oss med kvalitetsledningssystemet.

Hos oss kommer du arbeta med utvecklande arbetsuppgifter, samtidigt som du bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och som medarbetare är du viktig för oss. Du får stor egen frihet och ansvar och kan förena ditt professionella liv med det privata. Dessutom finns det alltid möjligheter för dig att kompetensutvecklas.

Arbetsuppgifter
Som Kvalitetshandläggare arbetar du med att vidmakthålla och utveckla T&E verksamhetsmanual och att vara drivande i att övriga avdelningar förbättrar sina processer och att regelverket uppdateras. Du ansvarar vidare för T&E egna internkontroll och att denna process utvecklas som funktion. Rollen som Kvalitetshandläggare innebär även verksamhetsutveckling i ett större perspektiv där du bland annat kommer att vara sammanhållande för T&E kvalitetsnätverk, genomföra interna kvalitetsutbildningar och driva egna förbättringsprojekt.

Kvalifikationskrav:
Vi söker dig som
Du har examen från universitet eller högskola samt erfarenhet av att vara sammanhållande för revisionsarbete och att genomföra egna revisioner. Vidare har du erfarenhet av processutveckling samt har goda kunskaper inom kvalitetsutveckling, processledning, standarder och regelverk.
Vi tror att du har erfarenhet av att vara revisionsledare, genomföra förbättringsprojekt samt att utveckla kvalitetsmanualer. Det är en stor fördel att du har arbetat inom flygområdet tidigare, och dina kunskaper om regler inom luftfarten kommer att hjälpa dig att lyckas i rollen som Kvalitetshandläggare. Vi ser även gärna att du har goda kunskaper i MS Office, samt att du har genomgått en eller flera av följande utbildningar:

- Utbildning med kvalitetsinriktning
- Utbildning i EMAR/EASA regelverk
- Revisionsutbildning
- Utbildning i projektledning
- Utbildning för olika kvalitetsverktyg, tex Sex Sigma eller liknande

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att trivas och lyckas i arbetet hos oss inom T&E ser vi att du är bra på att arbeta tillsammans med andra, samtidigt som du kan bibehålla en hög integritet. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt, och du är mån om att leverera med noggrannhet och god kvalitet. Vidare trivs du med att arbeta självständigt och tar egna initiativ för att lösa en uppgift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Linköping. Tjänsten innefattar även tjänsteresor främst inrikes.

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida under Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Våra fackliga företrädare är SEKO [Peter Andersson], SACO [Stefan Hållander], OFR/O [Roger Evaldsson] och OFR/S [Carina Regnéll]. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

Urval sker efter hand som ansökningar inkommer. Vi vill påtala att återkopplingen till vissa sökande kan fördröjas några veckor pga. kommande semesterperiod.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsplats Arbetsgivare
FMV
---
--- ---
Linköping, Sverige
FMV
---
--- ---
Linköping, Sverige
Mer om arbetsplatsen
FMV finns för landet, i många delar av landet. Som medarbetare hos oss får du både en trygg och utmanande anställning och ett stort eget ansvar. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov.

http://fmv.se
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Ulrika Johnson
070 618 30 33
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2020-08-10
Ansökan sker via företagets hemsida https://www.fmv.se/jobb--karriar/lediga-jobb/

Ansvarig för denna annons: Försvarets materielverk (202100-0340)
Skapad: 2020-07-10 18:06:03
Senast uppdaterad: 2020-07-10 18:07:45

Till listan med alla annonser

Volflight
Pilotshop
BAM
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn