Flygtorget.se

Trafikassistenter till Sveriges största Flygplats!

Antal tjänster: 20
Arbetsgivare: Aviator

Tjänstebeskrivning:
Passagerarservice Stockholm-Arlanda Flygplats

Äntligen är flygen i luften igen! Gillar du att möta nya människor från världens alla hörn? Att med en positiv inställning ge bästa möjliga service? Då är du rätt person för oss!

Aviator söker just nu flera Trafikassistenter som kommer att vara en del av den operativa verksamheten som ansvarar för att vara företagets ansikte utåt och där du dagligen möter våra kunder. Som trafikassistent kommer du att ingå i avdelningen Passagerarservice på Stockholm-Arlanda Flygplats och tjänsten innefattar samtliga förekommande arbetsuppgifter och områden inom passagerarservice såsom check-in & gatearbete.

Vi tror att du är en driven och trygg person med högt tålamod där du kan bemöta alla olika typer av personligheter. Du är av din natur serviceminded och som Trafikassistent blir du vårt ansikte utåt samt representant för våra kunder. Vi lägger stor vikt vid servicekänsla och personlig lämplighet. Du är öppen för förändringar i en dynamisk arbetsmiljö där du som person är noggrann, punktlig och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du behöver ha ett gott humör, tålamod och kunna hantera icke planerade händelser som exempelvis försenade flyg, inställda flyg och därmed hantering av drabbade passagerare.

Kvalifikationskrav:
Du ska vara minst 18 år och ska ha genomfört en gymnasieutbildning eller ha en utbildning som enligt arbetsgivaren bedöms som motsvarande. Du är en person som med lätthet både talar och skriver på svenska och engelska. Erfarenhet från ground handling-verksamhet eller annan servicebransch är mycket meriterande.

För att trivas i rollen måste du gilla att arbeta under bestämda tidsramar i ett högt tempo då flygen har avgångstider från tidiga morgnar och sena kvällar både under veckodagar och helger. Det är av stor vikt att du är anpassningsbar och att du kan ta dig till Stockholm-Arlanda flygplats under flexibla tider då tjänsten innebär skiftarbete under dygnets alla timmar.

Då arbetet utförs på säkerhetsklassat område krävs utdrag ur belastningsregistret samt säkerhetsprövning genom Transportstyrelsen före utbildningsstart. För att uppfylla dessa krav behöver du styrka vad du har gjort de senaste 5 åren i form av referenser och stödjande dokumentation, så som intyg och certifikat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du är en god representant för Aviators värdeord:

Respect - Flexibility - Passion - Responsibility - Customer Focus

Vad kan Aviator erbjuda dig?
Vi erbjuder en spännande och dynamisk arbetsmiljö där säkerheten alltid är vår högsta prioritetet tätt följt av utmärkt service. Vi ger dig en möjlighet att arbeta på Aviator som genomsyras av ett öppet arbetsklimat och professionalism. Självklart ser vi till att genom en praktisk och teoretisk introduktionsutbildning får dig att känna dig redo att ta ansvaret som trafikassistent hos oss.

Vi söker medarbetare till tillsvidareanställningar (heltid & deltid) men även sommarvikarier. Intern utbildning planeras starta i slutet av maj och juni 2022.

Vi är ett positivt gäng med mycket energi och gott samarbetsklimat. Som Trafikassistent hos oss blir du en del av ett team med stora ambitioner samtidigt som vi har kul på jobbet. Du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta med inspirerande och kunniga kollegor.

Vill du veta mer om Aviator kan du gå in på vår karriärsida:

https://aviator.varbi.com

Varmt välkommen med din ansökan som senast 22 maj 2022, vi utför urval och intervjuer löpande.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Enligt överenskommelse
Sysselsättningsgrad: Heltid, deltid eller sommarvikariat

Referensnummer: 2022/31

Sista ansökningsdag: 2022-05-22

Arbetsplats Arbetsgivare
Aviator
Stockholm-Arlanda
--- ---
Sverige
Aviator
Stockholm-Arlanda
--- ---
Sverige
Mer om arbetsplatsen


http://aviator.eu
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Se ovan!
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2022-05-22
Ansökan sker via företagets hemsida https://bit.ly/3LOyZeA

Ansvarig för denna annons: Aviator Airport Services Sweden AB (556291-0116)
Skapad: 2022-05-06 07:26:57
Senast uppdaterad: 2022-05-06 07:28:02

Till listan med alla annonser

Pilotshop
Pilotshop
Flygtorgets nyhetsbrev
Flygrevyn