Flygtorget.se

BRA söker Cabin Crew för sommaren till vår ATR-produktion runtom i Sverige!

Antal tjänster: 10
Arbetsgivare: Braathens Regional Airlines AB

Tjänstebeskrivning:
Vi söker nu kollegor till sommaren som vill flyga i vårt inrikesnät ombord på vår ATR-produktion från någon av våra baser i Sverige!

Vi söker nu passionerade och dedikerade Cabin Crew som vill vara med på resan att leverera Skandinaviens bästa reseupplevelse för våra resenärer. I rollen som Cabin Crew strävar du ständigt efter att överträffa våra resenärers förväntningar med fokus på trygghet och säkerhet. Tillsammans med dina kollegor strävar du varje dag för att skapa den optimala upplevelsen!

Är du redo för utmaningen? Vi ser fram emot din ansökan!

Om tjänsten:

Varje dag är du ansiktet utåt och en del av vår toppklassiga kundservice samtidigt som du säkerställer en trygg och säker reseupplevelse för våra resenärer.

Nyfikenhet, varma leenden, vänligt bemötande och förstklassig gästfrihet är centrala egenskaper för att leverera den bästa upplevelsen hos oss på BRA!

I din roll träffar du resenärer från hela Sverige och Skandinavien. Arbetar du inom vår reguljära produktion med ATR 72-600 flyger du dedikerat runt om i vårt inrikesnät samt inom vår Ad-hoc verksamhet där vi flyger bland annat hockeylag, företag och föreningar till deras önskade destination. För det mesta har du förmånen att återvända hem till din hemmabas på kvällen.

I ditt jobb som Cabin Crew är arbetstiderna växlande där ingen dag är den andra lik vilket du tycker är roligt. Din egen drivkraft kommer att vara vägledande i ditt arbete där du alltid är professionell och engagerad i ditt bemötande. Du älskar att arbeta tillsammans i team med olika kollegor och vill alltid lära dig nya saker. Du drivs av att göra det lilla extra och tycker om att träffa nya människor varje dag.

Du, tillsammans med dina kollegor, löser de uppgifter som uppstår – alltid med gästerna i fokus!Förutom ett roligt och spännande arbete med fantastiska kollegor och resenärer erbjuder vi även:

- Visstidsanställning april-september (100%, heltid), med chans till förlängning
- Fri utbildning anpassade efter dina tidigare erfarenheter.
- Förmånliga resor med oss från första anställningsdag.
- Rabatterade priser på hotell både nationellt och internationellt.
- Gratis pendling med Flygbussarna på de orter den trafikerar.

Visst låter det spännande att bli en del av BRA, vi som alltid siktar på att vara det självklara valet i luften. Vi lyfter med klimatet i tankarna, biobränsle idag, och el-flyg inom en snar framtid. Som nyligen vinnare av Grand Travel Awards Hållbarhetspris sporrar det oss att varje dag jobba för en hållbar framtid där alla kan fortsätta mötas och utvecklas. Det är BRA!Din ansökan:

Varmt välkommen med din ansökan innehållande en kort video och CV. Du besvarar även ett frågeformulär i ansökan.

Ansökan sänder du in genom att trycka på länken och du får ett bekräftelsemejl att vi mottagit din ansökan. Vi önskar din ansökan senast 31 december 2023.

Intervjuer är planerade i januari 2024.

Kurser är planerade med start under april 2024. Anställning sker direkt efter fullgjord kurs.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi tar inte emot ansökningar via vanlig post.

Kvalifikationskrav:

Detaljer kring tjänsten:
Typ av anställning: Sommarjobb/Extrajobb
Arbetsplats Arbetsgivare
Braathens Regional Airlines AB
Box 61
Köpsvängen 22
16126 16867
Stockholm, Sverige
Braathens Regional Airlines AB
Box 61
Köpsvängen 22
16126 16867
Stockholm, Sverige
Kontaktperson 1: Kontaktperson 2: Facklig kontaktperson:
Ansökan
Sista ansökningsdatum 2023-12-31
Ansökan sker via företagets hemsida https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1118&ProjectId=145118&MediaId=4615

Ansvarig för denna annons: Braathens Support AB (559153-9357)
Skapad: 2023-11-17 15:37:08
Senast uppdaterad: 2023-11-17 21:25:29

Till listan med alla annonser

Bose
Air-BP
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev