KopplingDenna forumtråd handlar om följande nyhet:

Swedavia: Arlanda måste få möjlighet att utvecklas

Flygnyheter, Redaktionen, 2021-04-30
Läggs Bromma ner växer trycket på Arlanda. Det kommer att kräva investeringar i både vägar och flygplatsområde. Swedavia är bekymrade över att regeringen, om Arlanda ska utvecklas, inte tagit med kostnaderna för Arlandas framtid i infrastrukturpropositionen.

Läs hela nyheten (Öppnas i nytt fönster)

 Tråden startades av: Ulf Larsson  2021-05-08 18:03:44
KopplingSwedavia: Arlanda måste få möjlighet att utvecklas 
Är det värt att behålla Bromma? Nej inte om Arlanda byggs ut! Tåget till Arlanda tar 20 min! Det kan Bromma inte matcha så där faller tillgängligheten argumentet. Den som vill komma ut billigare kan ta pendeltåg eller flygbuss! Finns nog ingen plats för nostalgi då Stockholm i framtiden blir en mångmiljon stad. Viss inrikestrafik kan bli utkonkurrerad av tåg och ”Point to point” trafik under tre timmar som tex Göteborg . Så Bromma , njaee! Värt att behålla för regionalt elflyg om 15-20 år. Njaeee! Marken är idealisk för en ny stor stadsdel med utbyggda kommunikationer som tunnelbana, tvärbana, buss. 40000 invånare.Affärsvärlden vill gärna ha kvar Bromma Cityairport , oklart varför,så vi får se.

Svar på ovanstående inlägg (Senaste högst upp). Ändra sortering

Bertil
2021-05-09 15:20:04
SV: Swedavia: Arlanda måste få möjlighet att u ...
Det är väl klart att affärsvärlden vill ha kvar Bromma. Det är ju alldeles för långt till Arlanda för att kliva på sin affärsjet på jaktresan.
M.P
2021-05-09 12:41:50
SV: Swedavia: Arlanda måste få möjlighet att u ...
Det måste bli lättare och billigare att ta sig till Arlanda...300:- enkel väg m Arlanda Express är för dyrt. Pendeltåg med Arlanda passage också onödigt dyrt...Det måste vara lätt och inte kosta skjortan att ta sig till en flygplats.
 

Tillbaka

Pilotshop
HDI
Pilotshop
Flygrevyn
Flygtorgets nyhetsbrev